18 вересня 2018 14:44
2

Олег СМАЛИЙЧУК: "Не приду на стадион, пока "Карпаты" не будут показывать зрелищную игру" - отмазки людей, которые уже с утра просыпаются с негативом"

Президент "Карпат" Олег Смалийчук в своем Facebook поделился очередным мнением о культуре некоторых болельщиков в львовского клуба.


"В продовження теми. Не прийду на стадіон тому що: погані умови на Україні, немає реклами та білбордів по місті, надто високі ціни на квитки, Карпати не демонструють видовищної гри і т.д. Маю тільки одну відповідь - це все відмазки людей, які вже зранку прокидаються в негативі тільки через те, що прокинулись. І замість того, щоб самому щось зробити вдале, давай зайду в інтернет і полию брудом тих, хто принаймі намагається. Вболівати за Барселону чи Реал легко. Так само можна змінювати Батьківщину чи Віру заради більш солодкого життя.


Підлаштування під успіх інших - це ознака слабкості. Успіх потрібно творити самому. Футбольний клуб - це велика сім’я, яка для досягнення успіху повинна навпаки об’єднатись і бути як єдиний кулак в скрутні часи. Футболісти і вболівальники разом!

Я не писав на емоціях і не заберу жодного свого слова. Можливо, слово « вболівальники» мені потрібно було взяти в лапки і тоді б всі зрозуміли, що я маю на увазі саме тих горе-критиканів і інтернет-писак, які власне і нічого не створили для успіху нашої сім`ї.


Відсидітися на дивані чи десь там в куща, поки Карпати не стануть успішними, не вийде! Кожен ваш голос на трибуні, кожен проданий квиток для Карпат зараз справді важливий. Будьте вищими за персональні образи чи обіди, менеджери і футболісти приходять та йдуть, ви ж вболівайте за Герб свого клубу, який, я надіюсь, і справді у вас на грудях!".

всякие игори суркисы и смалийчуки через пару лет договорятся до того, что трибуны будут пустые от слова совсем, и даже тогда такие индюки будут дуться и свято верить в то, что болельщики им что-то должны
А тогда в театры на плохие спектакли в надежде, что это повлияет на качество постановок и актёрское мастерство.
Мужчина подперепутал кто для кого существует - зритель для футбола или всё же футбол для зрителя. Если такие специалисты в Карпатах, - то клубу можно и нужно посочувствовать