18 вересня 2018 12:26

Поддержите "Динамо" в Чехии!

Інформація для вболівальників, які бажають підтримати команду в другому матчі групового етапу Ліги Європи проти чеського ФК «Яблонець», який відбудеться 4-го жовтня в місті Яблонець-над-Нісоу.


Вболівальникам київського «Динамо» виділено гостьовий сектор на трибуні стадіону «Стршельніце».


Квитки до «динамівського» сектору ви можете придбати у Києві з 18 по 28 вересня, в офісі офіційного Фан-клубу ФК «Динамо» Київ за адресою: вул. Грушевського 3, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. Графік роботи Фан-клубу:10:00 - 18:00, субота та неділя - вихідні.

Ціна квитка - 12 євро.


При собі необхідно мати посвідчення особи на кожного відвідувача матчу, а також необхідну суму у валюті без решти. Зазначимо, що вхід на матч буде здійснюватися за наявності в уболівальника квитка та посвідчення особи.


У зв'язку з тим, що стадіон вміщує всього 6 108 вболівальників, кількість квитків у гостьовий сектор обмежена.


ФК «Динамо» Київ звернувся до ФК «Яблонець» із проханням збільшити квоту у гостьовий сектор. Чеська сторона пішла назустріч київському клубу і збільшила квоту на 30%, проте, зважаючи на велику кількість охочих підтримати «Динамо» у виїзній зустрічі, прогнозуємо, що всі квитки у «динамівський» сектор будуть продані у Києві.


Для тих, хто проживає у Чехії чи планує приїхати безпосередньо на матч з іншої країни, рекомендуємо заздалегідь придбати квитки в касах стадіону «Стршельніце» на найближчі до гостьового сектору місця – трибуну С.


Слідкуйте за оновленнями інформації на офіційному сайті.