15 вересня 2018 21:59

Жозе МОРАИШ: "Этот домашний матч по сравнению с матчем с "Динамо" отличается тем, что мы уже увидели то, чего мы хотим"

Післяматчевий коментар головного тренера «Карпат».


– Ми створили хороші можливості, щоб забити. Цей домашній матч у порівнянні з «Динамо» відрізняється тим, що ми вже побачили те чого ми хочемо. Створили багато моментів, щоб досягнути іншого результату. Нам забили гол у складній ситуації. Рахунок цієї гри мав важливе значення в турнірній таблиці. Ми заслуговували іншого результату. Ми хотіли більшого. Вважаю, що супернику просто пощастило. Нам потрібно працювати і надалі, краще реалізовувати моменти, які ми створюємо. Особливо в третій зоні треба бути ефективнішим, щоб забивати м’ячі. «Ворскла» – сильний суперник. Вони мають досвід у таких матчах. Результат не показав ефективність. Треба рухатися вперед.


– Карраскаль дещо втомився в кінці другого тайму, ви не думали його замінити ?
– У кожного свої уявлення. Я працюю з командою і знаю, що повинен робити. У цьому матчі не потрібно було міняти Карраскаля.


– Нічия була б позитивним для вас результатом ?
– Я вважаю, що у домашніх матчах треба здобувати перемогу. На рідному стадіоні треба досягати результату. Суперник добре організовував свою гру. У них є хороші футболісти попереду, який мають досвід. Гра складалася з деталей. Ця деталь – це стандартне положення.


– За «Карпати» дебютували Шевченко, Понде і Де Камарго. Як оцінюєте їхню гру ?
– Оцінку футболістам я даю при персональній розмові. Не можу оцінити їхню гру, тому що не задоволений результатом.


– Вважаєте, що ще можна підсилити «Карпати» ?
– Трансферний період вже завершився і стараюся використовувати тих гравців, які є в складі.