12 вересня 2018 16:13
3

Официально. "Рух" арендовал у "Шахтера" Арендарука

Клуб першої ліги "Рух" (Винники) на своєму офіційному сайті повідомив про оренду форварда "Шахтаря" Дениса Арендарука. 22-річний нападник, який засвітився у національних збірних України всіх вікових категорій, гратиме за винниківську команду на правах річної оренди з донецького "Шахтаря". З появою Дениса Арендарука в "рухівській" сім’ї керівництво винниківського клубу розраховує на підсилення атакувальних дій команди.


За "Рух" новачок колективу виступатиме під 8-им номером. Уродженець Запоріжжя є вихованцем футбольних академій місцевого "Металурга" та донецького "Шахтаря". Особливо успішними виявилися його виступи за національні збірні України U-17 і U-19 – за першу зіграв 32 матчі та забив 13 голів, за другу – 25 поєдинків, 9 голів. Окрім того, Денис Арендарук виступав за юнацький та молодіжний склад донецьких "гірників".


У сезоні-2014/2015 став чемпіоном України з "Шахтарем" U-19, дійшов з ним до фіналу Юнацької ліги УЄФА. Наприкінці грудня 2017-го року підписав новий 3-річний контракт із донецьким клубом. Наприкінці лютого 2018-го його орендував "Маріуполь". Дебютував у складі цієї команди у Прем’єр-лізі 7-го квітня в програному (0:1) виїзному поєдинку 26-го туру проти полтавської "Ворскли".

А фамилия то какая)))...
Ему бы в Мариуполь)))
Сховати
Rico, он там уже был http://www.dynamomania.com/news/408544-mariupol-arendoval-dvuh-igrokov-u-shahtera
Rico, и вообще с такой фамилией только по арендам скитаться))