8 вересня 2018 10:09

Первый вечер во Львове сборной Украины: фитнесс, тренировка, песни и интервью для УЕФА

Робота у місті Лева розпочалася із відновлення гравців, які провели насичений матч у Чехії, і водночас приведення до спільного функціонального знаменника виконавців, які отримали мало ігрового часу в згаданій грі або взагалі не були в ній задіяні.


Відновлення для одних та навантаження для інших

Відтак 11 гравців, що вийшли у стартовому складі, виконували вправи, покликані підсилити кровообіг, наситивши киснем м'які тканини, що, у свою чергу, сприяє відновленню м'язів. За фітнес-заняття, як завжди, відповідав тренер з фізичної підготовки Іван Баштовий.


Фото Павла Кубанова


Решта футболістів провела повноцінне тренування на полі львівського стадіону «Україна». Під керівництвом тренерського штабу збірники виконали тактичні вправи та провели ігрові серії. Характерна для Львова дощова погода не оминула увагою й синьо-жовтих: заключна частина тренування пройшла під акомпанемент опадів. Зрештою, жодних проблем це за собою не потягнуло: стан поля на «Україні» — відмінний, а гравці збірної цілком готові до таких проявів негоди. До слова, на день гри синоптики опадів не обіцяють.


Співанки дебютантів

На завершення робочого графіка п'ятниці у національної команди було теоретичне заняття, після якого головний тренер знайшов п’ять хвилин для дотримання однієї приємної традиції: п'ять новачків головної команди виконали пісні перед колективом, стоячи на стільцях.


Фото Павла Кубанова


Хлопці розділилися на дві музичні групи: тріо склали Євген Макаренко, Олег Данченко та Василь Кравець, а дуетом виступили Роман Яремчук з Андрієм Цуріковим. Пісні хлопці вибирали самі, намагалися виконувати їх артистично, тож отримали на свою адресу оплески партнерів і не були закидані серветками.


Інтерв'ю для УЄФА

Після міні-концерту футболісти пішли на масаж або відпочивати, а на коуча очікувала ще одна справа. Андрій Шевченко дав інтерв'ю знімальній групі УЄФА, яка готує сюжет про збірну України для тележурналу про новий турнір — Лігу націй УЄФА.


Фото Олександра Гливинського


Раніше телевізійники записали розмову з Євгеном Коноплянкою.


Фото Олександра Гливинського


Врешті, насичений робочий день завершився. Завтра — інший важливий день — передігровий.


Олександр Гливинський,

прес-секретар національної команди