19 серпня 2018 11:44

Владимир ЕЗЕРСКИЙ: "Мы стараемся подготовить команду к квалификации чемпионата Европы"

Головний тренер юнацької збірної України (футболісти не старші 2002 року народження) Володимир Єзерський вважає, що матч із грузинами був гідний фіналу.


Після перемоги над збірною Грузії (3:1) збірна України (U-17) посіла перше місце у своєму квартеті на меморіалі Віктора Баннікова і тепер у стиковому матчі за головний приз посперечається з однолітками із Туреччини.


— Володимире Івановичу, ваша команда не помітила на своєму шляху і третього суперника?

— Зараз це не головне. Ми намагаємося підготувати команду до кваліфікації чемпіонату Європи, і цей турнір розглядаємо як один з етапів підготовки.


А що стосується матчу зі збірною Грузії, то ми протистояли найсильнішому супернику нашого квартету. Думаю, така гра рівноцінна фіналу. Не побоюся цього слова, обидві команди продемонстрували дорослий футбол, і вболівальники, які прийшли на гру, не пошкодували.


Єдиний мінус полягає в тому, що деякі наші футболісти знову-таки отримали травми. Але, незважаючи на це, всі рвуться в бій, за що їм велике спасибі.


У вирішальному поєдинку турніру постараємося гідно зіграти проти сильного суперника.


— Як охарактеризуєте команду Туреччини?

— З нею будемо знайомитися тільки зараз. Але взагалі можу сказати, що команди цієї країни намагаються демонструвати швидкий і комбінаційний футбол.


— На сьогодні ви задоволені виконаною роботою?

— Безумовно. Важливо було зібратися, а поєдинки такого рівня для моїх підопічних дорогого варті. Цей міжнародний досвід, якого їм не вистачає в першості України, допоможе під час підготовки до кваліфікації Євро. І головне, що у хлопців є бажання прогресувати.