13 серпня 2018 23:42
1

Три игрока "Вереса" подозреваются в избиении таксиста

Як розповіла інспекторка Олександра Холова, водій таксі заявив до поліції, що троє пасажирів відмовились платити за надану послугу та побили його. На місце потерпілому викликали швидку, відібрали пояснення та опис нападників. Помітили їх патрульні у центрі міста, втім, свою провину, попри показання таксиста, вони заперечували. Контактів таксиста та інших причетних до інциденту осіб у патрульній поліції нам не надали.


Олександра Холова, інспекторка патрульної поліції області:


"На вул. Чорновола екіпаж помітив осіб, які відповідали орієнтуванню. Хлопці поводили себе зухвало та агресивно, стверджували, що послугами таксі не користуються, людей не б’ють. Натомість в особах молодиків таксист впізнав кривдників. 21-річних та 25-річного рівнян патрульні затримали, освідували на стан алкогольного сп'яніння в медичному закладі та передали слідчим для встановлення обставин справи та притягнення винних до відповідальності. Вони були у стані сп'яніння, кожен із них надув більше одного проміле."


Трьома чоловіками, яких підозрюють у нападі на таксиста, були гравці рівненського "Вереса" Антон Котляр, Віктор Барабаш та Дмитро Заїкин.


Спершу своє припущення щодо цього зробив один з вболівальників команди, який написав нам у Телеграм, побачивши світлини, які оприлюднила прес-служба патрульної поліції.


Ми інформацію перевірили і достовірне джерело у поліції Рівного підтвердило, що саме такі імена та прізвища у підозрюваних. Дати народження теж повністю співпадають.


Станом на вечір понеділка нам вдалося знайти телефон та зв’язатися із одним із вказаних футболістів - Антоном Котляром. Однак він запевнив, що в ніч з суботи на неділю був у Києві. Директор "Вереса" Євген Донцов пояснив, що зараз перебуває у відпустці і про факт нападу не знає. При цьому додав: якщо довідається, що дійсно причетні гравці, для них будуть наслідки, оскільки клуб цінує свою репутацію.


"Звони Ринату!" (с)