9 серпня 2018 22:42
3

Экс-футболист "Динамо" продолжит карьеру в чемпионате Киевской области

Нігерійський захисник Гаррісон Омоко повертається у чемпіонат Київської області. Екс-футболіст київського "Динамо", полтавської "Ворскли", луцької "Волині", сімферопольської "Таврії" та луганської "Зарі" проходить підготовку до другого кола чемпіонату у складі "Патріота". Очікується, що команда Баришівського району внесе 36-річного захисника, попереднім клубом якого був "Арсенал-Київщина", до своєї заявки.


Крім того, відомо, що "Патріот" планував залучити до свого складу ще одного зіркового нігерійця - Еммануеля Окодуву. Проте, нападник вирішив залишитися у "Соколі", за який, до речі, свого часу виступав й Омоко.

У нас в вышке есть команды, где ЗП 3000уе в месяц...что говорить про первую лигу..а тем более киевская область...смысл??
Сховати
Свое мнение, ну так это аматоры, которые в лучшем случае тренируются несколько раз в неделю и собираются на игры. Что мешает владельцу платить Омоко или Окодуве 1000-1500$ в месяц, а другим 5000-10000 грн? Или вообще только за матчи оплата может быть. Практически никаких других расходов, кроме зарплаты, в команде нет.
Сховати
Опаа, сам з Баришівки і можу сказати що команда спокійно може грати в 2 лізі, доречі теща Ярмоленка довгий час викладала в музичній школі в цьому місті...ну то таке