4 серпня 2018 11:11
2

Мирослав СТУПАР: "Когда Патрик упал в борьбе с Морозюком, пенальти не было"

Екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар спеціально для FootBoom оцінив роботу головного арбітра матчу "Динамо" - "Шахтар" Юрія Можаровського, а також розібрав суперечливі моменти.


- В епізоді, коли Алан Патрік упав у карному майданчику "Динамо" у боротьбі з Морозюком, пенальті не було. Адже скожих моментів було достататьо у цій зустрічі. Ми бачили ЧС-2018 де рефері дозволяли боротьбу. Скажу, що сьогоднішній арбітраж Можаровського це, мабуть, одна з найкращих ігор в його кар'єрі. Він був достатньо уважний і сконцентрований. А саме головне - спокійний. Він не розкидався попередженнями і показав гравцям всього чотири жовті картки. По-моєму, в такому матчі такого ще не було. В цьому його заслуга. Так були моменти де, на перший погляд, можна було б про щось дискутувати. Згадайте момент коли Циганков "проткнув" м'яч, П'ятов зіграв чисто, проте, Віктор через руки голкіпера "Шахтаря" завалився на газон. Чи епізод, коли Кендзьора почав штовхатися із суперником. Можаровський це побачив і зробив їм усне зауваження. Це все сприяло тому, що гравці довіряли рішенням арбітра.

ну хз, момент как по мне очень сложный. 60 на 40 в пользу пеналя ИМХО. остальные падения кротов - тупое попрошайничество.
Сховати
Alex Black, Морозюк не играл в мяч, но и Патрика на газон не валил, была обоюдная борьба, в которой Патрик просто потерял равновесие!