2 серпня 2018 10:37
4

Коноплянка может продолжить карьеру в "Эспаньоле", он готов ради этого пойти на уступки

Український вінгер Шальке Євген Коноплянка докладає зусиль, щоб покинути німецьку Бундеслігу.

Батько Євгена Коноплянки, який є його агентом, запропонував послуги свого сина Еспаньйолу. Іспанський клуб наразі вивчає можливість такого трансферу, але ще не контактував з Шальке щодо гравця збірної України, повідомляє ведучий радіо Tiempo de Espanyol Хав'єр де Аро.

На заваді такого переходу може стати висока зарплата Коноплянки, який в Німеччині отримує на рівні одного з найбільш високооплачуваних гравців Еспаньйола Дієго Лопеса (близько 2,5 млн євро). Втім, українець нібито готовий піти на зниження своїх доходів заради того, щоб змінити клуб.


Євген досі хоче покинути Бундеслігу, а пріоритетним варіантом розвитку кар'єри бачить Іспанію. Тому його батько вийшов на посередників, які забезпечили контакт з Еспаньйолом. Якщо "канарки" зацікавляться Коноплянкою, тоді розпочнуть переговори з Шальке. Мова йде лише про оренду гравця, адже каталонці не можуть собі дозволити придбання українця.

Нагадаємо, що Коноплянка виступав у Прімері за Севілью, звідки перейшов у Шальке. У минулому сезоні він провів за "кобальтових" 30 матчів у всіх турнірах і забив 6 голів.

Они с Ярмоленко соревнуются - кто быстрее вниз скатится?
Клубы всё слабее и слабее.
Йому досвіду Зозулі мало?
ой олень...
Не логично, команда в ЛЧ, а он из команды