30 липня 2018 09:59
41

Виктор ВАЦКО: "Почему за одинаковые нарушения - разные наказания?"

Эксперт программы «Великий футбол» с Александром Денисовым на канале «Футбол 1» Виктор Вацко разобрал эпизод с удалением Исмаили:


- Труханов - просто «профессор». Бурда толкает в лицо Исмаили. Исмаили толкает его в ответ. У меня вопрос один в этой ситуации: почему за одинаковые нарушения - разные наказания? Одному желтая карточка, не важно, что вторая, а другому - прямая красная?

Я Исмаили не выгораживаю в этой ситуации. Исмаили виноват абсолютно, но также виноват и Бурда. Почему одним скидки, а для других максимальная строгость?
Зажрались? В рівних умовах, за умови справедливого відношення ФФУ і без куплених/заляканих арбітрів кротам нічого не світить, якщо подивитись на результати, то вражає, але якщо вгледітись як добуваються ці результати, то огидно.
Динамо необходимо отточить свою игру настолько, чтобы никакие фефеушнику, никакие кротоахметы не могли повлиять на их чемпионство.
Подивіться программу і все стане ясно, там все не так однозначно, не треба бути такими категоричними
Сховати
А не надо смотреть никакой программы, все давно и так понятно. И кстати я ее смотрел
Сука, протухшее яйцеголовое существо. Фууу бля...
Большой производитель газов программы "Великая вонь"! ЧМО.
На сколько я рассмотрел, то разница в том, что Исмаили ударил точнее и сильнее. Соответственно и цвет карточки насыщеннее.
А як щодо матчу Олександрія - Зоря. В штрафній Олександрії штовхають в спину Громова. Той падає, розтягує сухожилля. Кричить від болю (сам знаю, який це біль). А коментатор кротячий гавкає, що Громова чути не тільки на всю Україну, а й на весь світ. В результаті Зоря залишилась вдесятьох. Думаю, всі знають, що пенальті суддя не дав. Тому він хороший. А той, хто судить чесно - поганий. Хоча оцінка за матч у нього позитивна.
Суддя мав своєчасно дати свисток і показати гравцю шахтаря, який низько впав, жовту карточку. І на цьому інцидент був би вичерпаний.
Кадри повтору де Бурда б'є Исмілі по-перше непереконливі, а все інше це по-друге.... Ліліпути,а не експерти((((. А у футболіста шахтаря який симулював травму у штрафному майданчику - дупа - живильне місце. Лише доторкнися і він на ногах... відразу воскрес)))
Мораєс , звичайно , лайно..Але, за те , що він "побив" кротів (граючи ще за Динамо) йому дали 5 матчів , а Ісмаїлі тільки 2!!! То де правда,Вітюня???