24 липня 2018 18:00

Олег ТАРАН: "Хочется доказать, что в Запорожье может быть сильная команда"

Поєдинки команд Запоріжжя та Дніпра завжди викликали великий інтерес у вболівальників. Після жеребкування другого попереднього раунду розіграшу Кубка України стало відомо, що черговому протистоянню футболістів із цих сусідніх міст — бути!


Своїми думками про серпневий поєдинок із «Дніпром-1» ми попросили поділитися досвідченого керманича МФК «Металург» Олега Тарана:


— Я був переконаний, що після перемоги у Хмельницькому на старті кубкового турніру «Металургу» доведеться з’ясовувати стосунки з представником першої ліги. Жереб таки був на нашому боці, а те, що доля звела з «Дніпром-1», тільки підвищить інтерес до матчу. І річ не тільки в багаторічній історії футбольних баталій між командами цих сусідніх міст, «Дніпро-1» — дійсно цікава, самобутня, амбітна команда. Ось чому, переконаний, пристрасті на полі будуть вирувати…

У матчі з «Поділлям» за «Металург» виступала велика група новачків, але жоден тренер не скаже, що він повністю задоволений роботою, виконаною на трансферному ринку. Ось і ми в невпинному пошуку, дуже хочеться довести, що в Запоріжжі може бути сильна команда.