13 липня 2018 22:38

Юношеская сборная Украины U-19: один из лидеров сине-желтых Кащук едет домой

Напередодні Євро-2018 табір юнацької збірної України (футболісти не старші 1999 року народження) залишило троє виконавців.


Після двосторонки юнацької збірної України (U-19) у Фінляндії, де синьо-жовті готуються до чемпіонату Європи, стали відомі імена трьох футболістів, які не потраплять в остаточну заявку на Євро, яка має складатися з 20-ти футболістів.


За підсумками тренувальної гри тренерський штаб синьо-жовтих прийняв рішення не залучати до ігор у фінальній частині Євро голкіпера Андрія Кожухаря («Чорноморець»), захисника Дмитра Семенова («Олександрія») та нападника Олексія Кащука («Шахтар»). Останній є найбільшою втратою для українців. Футболіст так и не встиг повністю відновитися після травми.


Нагадаємо, що 17 липня синьо-жовті відкриють для себе Євро поєдинком проти збірної Франції. 20 липня суперником збірної України буде команда Англії, а 23-го — збірна Туреччини.


В іншій групі виступатимуть команди Італії, Португалії, Норвегії та Фінляндії. До півфіналу турніру вийдуть по дві кращі збірні своїх квартетів.