12 липня 2018 17:06
6

Константин АНДРИЮК: "Мы тут от хорватов чего-то ждем, а у нас игрок сборной Украины поддерживает игрока сборной России"

Известный журналист Константин Андриюк в своем Facebook высказался относительно скандала вокруг Домагоя Виды и Огнена Вукоевича.


"Віда вибачився публічно перед росіянами, частина хорватських фанів розтягли банер "дякую Росія".


Думки українці розділилися:


1. Як же так? Вони ж вчора кричали за нас "Слава Україні" і ось тобі


2. Нічого страшного, Віда і хорватські фани зробили це під дулом російських автоматів. Але ми їх і далі любимо, бо перше слово, все одно дорожче.


Це такий, цікавий український менталітет. Бачити, що відбувається десь далеко, ловити хайп, репостити, бігти з диванів, ставити одинички, зірочки. І свято вірити, що одинички суттєво вплинуть на щось і змінять щось в діях ФІФА, Росії чи в збірної Хорватії. І не бачити, місяцями, роками, очевидних речей, в себе, під носом.


Ми тут від хорватів чогось чекаємо. Ба, вже мало не вимагаємо.


А в нас під боком, гравець збірної України. Який підтримує і втішає гравця збірної Росії.


А в нас, ще один, гравець збірної України. Який рибалить в Росії, впродовж чемпіонату.


У нас, екс-гравці збірної України, які вболівають за збірну Росії.


А ще екс і не дуже футбольні функціонери, які "балєлі і будут балєть за сборную Рассії."


І все це вони роблять, не соромлячись.


ВІД-КРИ-ТО!


Але цього ми вже не бачимо. Хайпу не має. Це ж свої. Ми вже до них звикли. Та й завтра, треба буде на трибуни піти. Повболівати за них. А почнемо критикувати, вони того й диви. Образяться ще... От би нашим українцям, отой ентузіазм із одиничками та задіяти. Розтлумачити. Підняти рівень національної гідності та свідомості.


Для своїх же, рідних публічних персон. Які презентують нашу ж країну. Співають її гімн. Носять її національні кольори на змаганнях. Захищають її честь. Чомусь, твердо переконаний, зміни варто починати з себе. Зсередини. Але для нас, це схоже, вища математика. Бо це вже, мабуть, ми готові назвати - спортвнєпалікі. На відміну від історії з гаслом "Слава Україні".

Почти как в анекдоте:
Вовочка назвал Машу в школе "Блядью".Учительница собрала классное собрание и сказала ему три раза сказать, что "Маша не блядь" и извиниться.
Вовочка ;
-Маша не блядь.
- Маша не УГЛЯДЬ ?
-МАША не блядь ???
-Ну извините.
Он не извинялся, а высказал сожаление, и какбы сделав отдолжение сказал, что если он задел чьито чувства, то приносит извинения.
А що ви хочите,Алієв-кацап і рідними ми ніколи йому не були.
Сховати
Run Korca, Алієв? А що ви скажете про всіх наших футболістів? Абсолютно всіх? Я не знаю ні одного хто б не був ватним, або напів ватним. Коли про це згадую, аж футбол дивитися не хочу..в цивілізованих країнах під час?війни таких ватних футболюг вже б давно повісили ..а нє...в нас спірт внє палітікі.
Сховати
Евгений, начинать надо не с футболюг, а с "рошенов" !
Сховати
Ваня Иванов, а почему с Рошенов? Чем обычный человек отличается? Если бы все туда не поехали и рошены там повывелись. А так все друг на друга кивают. Те в гости, те к друзьям. Как может Шевченко помогать Черчесову вообще что-то? Кто-то рыбачит, кто-то тунца откармливает, у всех есть оправдание, а по факту реальная ущербность какая-то! Каждого, кто имеет дело со страной, с которой воюем.