3 липня 2018 21:30

Официально. "Ворскла" пополнилась двумя игроками

"Ворскла" сьогодні, 3 липня, оформила відносини з двома гравцями - Мар’яном Мисиком та Артемом Габелоком, інформує прес-служба клубу. Вони проходили оглядини у "Ворсклі" на навчально-тренувальному зборі в Словенії та відтепер стали повноправними футболістами полтавського клубу. На три роки розрахована трудова угода талановитого 21-річного півзахисника Мар’яна Мисика, останнім клубом якого була кам’янська "Сталь".


Окрім того раніше уродженець Радехова, що на Львівщині, виступав за ФК "Львів" та донецький "Металург". Заграний також за збірні України U-18 та U-19. Народився у Дніпрі, проте футбольну науку пізнавав при дворі донецького "Шахтаря", - хавбек Артем Габелок пройшов "Шахтар-3", "Шахтар" U-19 та дубль "гірників", опісля чого вирішив спробувати свої сили в закордонному чемпіонаті.


Для адаптації був обраний футбольний клуб "Спартак" із відомого міста Юрмала. Та не жартувати туди їздив новобранець "біло-зелених". За час, проведений в Латвії, 23-річний нині футболіст зміцнів, як морально, так і фізично, та в ігровому плані, і готовий до нових вершин. Пройшов крізь терни юнацьких та молодіжних збірних України від U-16 до U-20. Контракт Артема з "Ворсклою" діятиме впродовж двох наступних років.