27 червня 2018 23:49

Николай МИХАЙЛЕНКО: "Почувствовал, что нужно быть в том месте, куда навешивал Билык"

Автор другого м'яча у ворота «Зміни-Оболонь» Микола Михайленко розповів, як йому вдалося відзначитися в компенсований арбітром час, і прокоментував події на полі:

- В першому таймі у хлопців не дуже добре складалася гра. Після перерви, мені здається, свою роль зіграли заміни, які освіжили події на полі. Особисто я був упевнений, що у нас обов'язково будуть моменти, які ми реалізуємо. Так і сталося, щоправда, в самому кінці гри.

- Судячи з того, як розвивалися події на полі, після перерви вам було складно виходити на заміну?

- Входити у гру було не важко – адже ми з хлопцями добре зіграні, я знаю, що необхідно робити на тій чи іншій позиції, тому відчував себе нормально. В основному, граю в центрі поля. Просто можу діяти під нападниками чи опорного півзахисника – для мене це не складає особливих труднощів.


- У вас склад рівноцінний?

- Так, абсолютно. Я не можу когось виділити, всі хлопці – сильні виконавці, технічні, грають із бажанням.

- Розкажіть, як вам вдалося забити вирішальний м'яч на останніх секундах зустрічі, який забезпечив нашій команді перемогу?

- У тому моменті захисник вибив м'яч, наші гравці його підхопили, віддали передачу на Дениса Білика, він зробив подачу до штрафного майданчика, а я відчув, що потрібно бути в тому місці, куди він навішував. У підсумку, забив м'яч, чому дуже радий.


- Сьогодні було київське «дербі», чи з командою «Зміна-Оболонь» у вас дружні стосунки?

- Ця команда завжди була незручним суперником, принаймні, особисто для мене, тож у нас нейтральні стосунки.


- Як збираєтеся провести завтрашній вихідний день?

- Будемо відпочивати в готелі, відновлювати сили перед півфіналом. Можливо, вийдемо на прогулянки чи на пляж поплавати. Нам все одно, з ким грати на цій стадії – «Шахтарем» або «УФК-Карпати». Перед нами стоїть єдина мета – перемогти, і ми повинні слідкувати за своєю грою. Думаю, у нас буде можливість подивитися на обидві ці команди, які починають свій матч якраз після нас.