27 червня 2018 23:36

Дмитрий ЕФИМЕНКО: "Играем не для результата, а для своего будущего и прогресса"

Півзахисник динамівської команди U-17 Дмитро Єфіменко поділився враженнями від матчу 3-го туру фінального етапу ДЮФЛ, в якому його команда здобула вольову перемогу 2:1:

- Не сказав би, що зі «Зміною-Оболонь» було занадто важко грати – просто суперник «сів» до своїх воріт і грав на виніс. Вони забили перший м'яч, і нам було важко відігратися – м'яч вперто не летів у ворота. Спасибі всім хлопцям за гру, за те, що зіграли на морально-вольових якостях і забили на останній хвилині, довівши серйозність наших намірів у цій фінальній частині.

- «Динамо» вперше довелося відіграватися, як морально себе почували у цій ситуації?

- Складно не було. Нам постійно потрібно тримати свою планку. Якщо пропустили першими, значить, потрібно довести, що ми сильніші і просто перемогти.


- «Динамо» влаштовував будь-який результат у цьому матчі...

- Так, але ні про поразку, ні про нічию навіть думок не було – ми завжди налаштовуємося тільки на перемогу. Навіть якщо нам підходить будь-який результат, ми граємо не для рахунку на табло, а для свого майбутнього і подальшого прогресу.

- Ви створили дуже багато небезпечних моментів, чому не вдавалося їх реалізовувати?

- Напевно, не вистачало зібраності у завершальній стадії та вдачі.


- Як провели вчорашній вихідний день? Чи встигли відновити сили й відпочити?

- В основному, перебували у своїх номерах, ще ходили на річку купатися, тож, в принципі, відновилися.

- З яким суперником вам би хотілося зустрітися у півфіналі?

- Складно сказати. У фінальній частині всі вісім команд сильні, а у півфіналі і зовсім грають найсильніші. Подивимося матч «Шахтар» – «УФК-Карпати», які починають після нас, і будемо аналізувати майбутнього опонента.