27 червня 2018 18:03

Финальный турнир ДЮФЛУ. "Динамо" (U-17) победило "Смену-Оболонь" и с первого места вышло в полуфинал

У третій ігровий день групового етапу фінального турніру ДЮФЛУ, який у ці дні проходить у Запоріжжі, команда «Динамо» U-17 у київському «дербі» зустрічалася із однолітками зі «Зміни-Оболонь».

У третій ігровий день групового етапу фінального турніру ДЮФЛУ, який у ці дні проходить у Запоріжжі, команда «Динамо» U-17 у київському «дербі» зустрічалася із однолітками зі «Зміни-Оболонь».

Перед звітною зустріччю «Динамо», здобувши дві перемоги у попередніх матчах та набравши шість очок, гарантувало собі місце у півфіналі. «Зміна-Оболонь», як і «Карпати», мала 3 очки, тож, кожна з трьох команд, що залишилися, зберігала шанси на вихід з групи. Незважаючи на це, про жоден інший результат, окрім перемоги, підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка і не думали.


У цьому матчі тренерський штаб задіяв гравців, які мало грали у попередніх поєдинках, та дав їм можливість отримати ігрову практику.


Цей день у Запоріжжі обіцяв бути спекотним, але, на щастя, перед самою грою пройшов сильний дощ, і на час гри хмари закрили сонце. Надалі дощ ще кілька разів напускався, і дихати ставало легше.

Обидві команди без розкачки почали діяти активно. Динамівці виконали кутовий та перспективну подачу з флангу, а «Оболонь» - штрафний удар зліва. Проте. До по-справжньому небезпечних моментів справа не доходила. Гра, в основному, проходила у середині поля. Динамівці намагалися використовувати фланги та грати широко. В одному з моментів наші хлопці добре розіграли кутовий удар: Шулянський виконав подачу від кутової позначки, а Дмітров пробив головоюу площину воріт – в останній момент під м’яч кинувся захисник та заблокував цей удар. Хороший момент мав Надольський, але трохи забракло влучності. А ось «Оболонь» своїм моментом скористалася сповна. Спочатку після дального удару»пивоварів» м’яч прийняла на себе поперечка, від якої він відлетів у поле, а після атаки другим темпом на ударній позиції опинився Кудренко і поцілив у правий верхній кут. На жаль, в атаці у нашої команди виходило небагато, передачі часто йшли назад, без просування до чужих воріт. Нарешті, після флангової атаки передачу зліва до штрафного майданчика виконав Скидан, але Єфіменку не вистачило зовсім трохи, щоб її замкнути. А ось Скидану пощастило більше: після атаки киян з першим ударом динамівців впорався воротар, а ось перед влучним «пострілом» Скидана він виявився безсилим – і рахунок зрівнявся.


Після перерви номінальні гості провели кілька стрімких атак. Одного разу Завгородній влучив у стійку, а в іншому епізоді з ударом Єфіменка впорався воротар Коломієць, як із «пострілом» низом у виконанні Надольського. Згодом Завгородній не поцілив у дальній кут – м’яч, зачепивши когось із суперників, вилетів на кутовий. Ударом справа загрожував воротам Скидан – вийшло несильно, та й голкіпер був на місці. Зліва непогано пробивав Михайленко, змусив тренерів та партнерів схопитися за голову Завгородній, який із забійної позиції не влучив у площину воріт. Кожного разу не вистачало зовсім трохи, але наша команда продовжувала накочувати свої атаки. Якимось дивом головою не влучив у ворота Дероган, після стрімкого проходу майже через усе поле Завгороднього, воротар нейтралізував його простріл до штрафного майданчика. Незважаючи на те, що наша команда володіла перевагою, тренерам біля краю поля доводилося нервувати, адже далеко не усі рішення арбітрів були однозначними та послідовними. Та, незважаючи на це, наші хлопці усе ж досягли свого вже у компенсований час, коли чергову атаку чудовим ударом замкнув Михайленко, який вивів свою команду вперед та встановив остаточний рахунок.


Свій наступний поєдинок у рамках півфінала «Динамо» проведе післязавтра, 29-го червня, на полі НТБ «Металург» проти . Початок о 18.00. Суперник стане відомий трохи пізніше,після того, як відбудуться заключні матчі групового етапу у паралельній групі.


ДЮФЛУ (U-17). Фінальний турнір. Група «А». 3-й тур


27.06.2018. Запоріжжя. НТБ «Металург». 150 глядачів


«Динамо» - «Зміна-Оболонь» - 2:1 (1:1)


«Динамо»: 12. Самойленко, 17. Дем’яненко (16. Білик, 59), 15. Дмітров (4. Біловар, 55), 19. Хондак, 5. Шелест (14. Ярош, 59), 6. Бодня, 9. В. Волошин (21. Михайленко, 41), 7. Надольський (к), 11. Шулянський (20. Завгородній, 41), 8. Єфіменко, 27. Скидан (22. Дероган, 59).


«Зміна-Оболонь»: 45. Коломієць (к), 2. Вояновський, 70. Цикало, 14. Овчаренко, 11. Прищепа, 59. Кисіль, 7. Кошолап (8. Хромочкін, 49; 27. Кухарчук, 77; 9. Ісмаїлов, 80+2), 33. Кудренко (3. Рудовський, 58), 40. Швець (89. Теслицький, 80), 5. Осипенко, 10. Симар.


Голи: Скидан (37), (Михайленко, 80+2) - Кудренко (27).


Попереджені: Білик (72) – Осипенко (23).