22 червня 2018 23:41

Вратарь "Черкасского Днепра" Будюк перешел в "Арсенал" Киев за 792 000 гривен, деньги пойдут на выплату долгов футболистам

20 червня 2018 року між футбольними клубами “Черкаський Дніпро” та “Арсенал-Київ”, а також голкіпером Орестом Будюком було підписано трансферний контракт, згідно якого ФК “Черкаський Дніпро” передає в ФК “Арсенал-Київ” права на футболіста Будюка О. Сума контракту складає 792 тисячі гривень.


Зазначені кошти будуть витрачені на виплату заробітної плати гравцям команди “Черкаський Дніпро” за квітень та травень 2018 року, а також на оплату за товари і послуги їх постачальникам та сплату податку по трансферному контракту.

Одночасно повідомляємо, що листи-звернення Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» до народних депутатів України, обраних в Черкаській області Голуба В.В., Петренко О.М., до ФФЧО (Голуб В.В., Фощій В.Г.), до Черкаської обласної державної адміністрації (Ткаченко Ю.О.), до міської ради міста Черкаси (Бондаренко А.В.) щодо допомоги у визначені нових власників команди «Черкаський Дніпро» залишилися без відгуку. В зв’язку з цим і приймаючи до уваги, що 27 червня відбудеться Конференція ПФЛ України, під час якої будуть сформовані перша та друга ліги команд учасників Чемпіонату України сезону 2018/2019 рр., керівництво ФК “Черкаський Дніпро” змушене відпускати діючих гравців в інші клуби по трансферним контрактам або як вільних агентів.