20 червня 2018 11:40

Праздничная экскурсия на стадионе "Динамо" для именинника и его семьи

Вчора, 19 червня, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського Фан-клуб провів екскурсію для сім’ї Дуденко. До Фан-клубу звернувся восьмирічний Гліб, який є завзятим вболівальником київського «Динамо» з глибокого дитинства. Він дуже хотів зробити своєму татові сюрприз на День народження і подарувати екскурсію на легендарний стадіон їм. Валерія Лобановського.

Місцем зустрічі та першим об’єктом уваги делегації став пам’ятник видатному Метру, геніальному тренеру Валерію Васильовичу Лобановському. Також гості приділили увагу пам’ятнику загиблим під час Другої світової війни футболістам, розташованому неподалік.

Далі слідувала прогулянка через знамениту колонаду сходами, якими ходять на матчі вболівальники, до приміщення Фан-клубу. Сім’я Дуденко були вражена унікальною колекцією фанатських шарфів та ігрових футболок клубів із усього світу, які колись зустрічалися з «Динамо».

Після цього був музей, де екскурсовод розповідав гостям про кубки та перемоги команди «Динамо» різних поколінь, присутні з цікавістю розглядали світлини видатних гравців.

А потім гості завітали до конференц-залу, де з великою радістю відчули себе футболістами та тренерами, неначе на прес-конференції. Після цього сімейство Дуденко вирушило до роздягалень, вийшло до чаші стадіону та милувалося красою смарагдового газону улюбленого стадіону.

Своїми враженнями вирішила поділитися дружина іменинника – Олена Дуденко:


«Вся наша сім’я вболіває за київське «Динамо». Ми часто ходимо на стадіон підтримувати команду, інколи навіть їздимо на виїзні матчі. Наш син Гліб вирішив зробити подарунок своєму батьку та організувати екскурсію на легендарному стадіоні «Динамо». Ми зателефонували до Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) та запитали, чи є така можливість. Представники Фан-клубу охоче погодились зробити таке динамівське свято для мого чоловіка, за що їм дуже вдячна!. Улюбленій команді бажаю перемог та наснаги у майбутньому сезоні!».

Даруйте людям радість разом із «Динамо» (Київ)!

Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ)