15 червня 2018 10:53

"Александрия" усилилась Задеракой и будет просматривать легионеров

Футболісти ФК «Олександрія» почали підготовку до нового ігрового сезону.

Про плани команди в ексклюзивному коментарі для СВN розповів головний тренер команди Володимир Шаран: «Сьогодні (14 червня – ред.) зібралися, трохи потренувалися, потім зайшли в басейн, до лазні, провели медогляд і відновлювальні процедури. Три дні будемо працювати в режимі одноденних тренувань.

Із 22 червня переходимо на дворазовий режим, тестування, потім – контрольна гра з нашими дублерами.

23 – 24 червня надамо хлопцям відпочинок, а потім відлітаємо в Болгарію, де на гостинному болгарському гірському курорті Банско будемо перебувати з 25 червня по 9 липня. Тут заплановано шість контрольних поєдинків.

По завершенні знову будуть пару днів вихідних, а далі – працюємо у рідних стінах, де є всі належні умови. Саме тут проведемо належну підготовку до першого матчу чемпіонату в Прем’єр-лізі з «Карпатами», який відбудеться 22 липня.

Що стосується новачків, то я дуже задоволений, що наші лави поповнив наш місцевий вихованець Максим Задерака. Повернувся до основної обойми Станіслав Микицей. А так, сподіваюся, що в найближчі два дні закриємо всі питання щодо інших гравців. Окрім Гітченка, всі залишаються в команді й готові вирішувати поставлені завдання. Будемо залучати на зборах перспективну молодь із дублерського складу, а що стосується забивних нападників, то будемо переглядати легіонерів у Болгарії. Якщо вони нам підійдуть, є домовленість із президентом клубу Сергієм Кузьменком, що ми зможемо підсилити свій потенціал в атаці.


Завдання ж на наступний сезон – потрапити в шістку найкращих і боротися за місце в єврокубках. Інакше нас не зрозуміють ні вболівальники, ні керівництво клубу».