6 червня 2018 15:15
3

Андрей ШЕВЧЕНКО: "Рауль Рианчо покидает тренерский штаб сборной Украины"

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко дав ексклюзивний коментар сайту ФФУ, в якому підбив підсумки останнього збору національної команди.


— Ми провели якісний збір, цей час із командою дав нам змогу перевірити велику групу гравців, — заявив Андрій Миколайович. — Дуже шкода тих, хто через травми не взяв участі у заняттях і матчах. Проте інформації багато, ми мали нагоду її проаналізувати. За дві гри ми випробували різні комбінації, сполучення виконавців у центрі поля. Не всі хлопці прибули в однаковому стані, це відчувалося. Утім, усі мали велике бажання закріпитися в команді, показати себе тренерам.


Я ставив цього разу перед гравцями конкретне завдання — результат. Нам потрібно вміти грати на результат! Попереду вже офіційні матчі. Восени ми стартуємо в новому турнірі, Лізі націй, там не буде часу на експерименти. Гадаю, що у вересні фізичні кондиції футболістів будуть кращими, це буде вже майже середина наступного сезону. Ми працювали з прицілом на осінь.


Також хотiв би повiдомити, що припинив спiвпрацю зі збірною України один із наших тренерів — Рауль Ріанчо. Він залишає команду. Ми дуже вдячні Раулю за його роботу й бажаємо успіхів у майбутньому.

Ну и слава Богу. Одним проходимцем меньше.
Испанский лыжный инструктор продолжает косить бабло на постсовковом пространстве. Следующая остановка Москвабад
Об этом уже все давно говорили, а эти оба дурачками прикидывались: "Ничего такого нет, в первый раз слышу и т.д.".
Ну хоть раулевщина на этом закончится...