26 травня 2018 13:40
4

В Украину не пропустили 4-х ультрас российского клуба "Торпедо"

На Чернігівщині на кордоні з Білоруссю співробітники Держприкордонслужби відмовили у пропуску в Україну 4 громадянам Росії. Вони планували приїхати в Київ, однак не змогли підтвердити мети перебування в нашій державі.


Росіяни віком від 21 до 28 років перетинали кордон в пункті пропуску «Нові Яриловичі» автомобілем «Форд». Виходячи з оцінки та аналізу ризиків відносно даних громадян провели заходи з додаткової перевірки. Чоловіки не могли чітко повідомити мету своєї подорожі в Україну і не мали підтверджуючих документів, також прикордонники встановили, що вони відносяться до ультрас російського ФК «Торпедо» (м. Владимир). Крім того, у ході спільного з представниками митниці огляду в них було знайдено символіку з агресивними елементами зображення фанатів - ультрас футбольного клубу.

За результатами перевірки громадянам Росії відмовлено в пропуску через державний кордон та повернуто зворотно. По даному факту поінформовано взаємодіючі органи.


Что не новость в которой есть слова "ультрас", то можно открыть и поржать над профессионализмом, с которым подается инфа: "в них було знайдено символіку з агресивними елементами зображення фанатів - ультрас футбольного клубу" Что за гений придумал эту формулировку) Ну и, конечно же, то что чуваки топят за минскую команду тоже мало кого интересует, главное найти "кремлевский след")
А не важно, главное новость по громче, а то что из Минска, какая разница, народ схавает и такое!
А чому рашистського, там же на розах чітко видно білоруську мову, а на наклейках "Мінськ"?
Сховати
Solbakken, Справа на наклейках написано: Все как один - Торпедо Владимир. Парни, видимо, уже определились, что топят за Торпедо, но окончательно ещё не решили, за какое.