16 травня 2018 19:32
2

К троллингу Павелко за "турне" Кубка Лиги чемпионов присоединились ветераны АТО

Ветеран АТО, один з ініціаторів блокади торгівлі з окупованими територіями Анатолій Виногородський відреагував на "турне" Кубка Ліги Чемпіонів УЄФА, організоване президентом ФФУ Андрієм Павелком, передає УНН.


Виногородський опублікував на особистій сторінці у Facebook свої фото з домальованим на них Кубком Ліги Чемпіонів УЄФА і зазначив, що він ні чим не гірший за тих, кому пощастило сфотографуватися з головним футбольним трофеєм насправді.



Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в мережу потрапили фото з Кубком Ліги Чемпіонів УЄФА дочок президента ФФУ Павелка.


Також, напередодні Кубок "побував" у церкві в Дніпрі, де з трофеєм фотографувалися різні особи, в тому числі і Олександр Налекрешвілі.


У мережі активно обговорюють "турне" Кубка УЄФА, організоване президентом ФФУ, і засуджують його за це. Адже правилами УЄФА заборонено передавати трофей стороннім особам.


У зв'язку з цим, вчора в УЄФА заявили, що знову рекомендували ФФУ дотриматися суворої рекомендації щодо "використання" Кубка.

Павелко не знает, что это не круто. Круто - это селфи с надетым на голову кубком. Вот что по-настоящему заценят и эти наши интернеты, и УЕФА.
Сховати
How a bin, 1000%, браво)))