5 травня 2018 12:05

Григорий Суркис - Юрию Калитвинцеву: "Я очень рад, что нам пришлось поработать вместе в "Динамо", для которого вы сразу стали своим"

Дорогий Юрію Миколайовичу!


Від щирого серця вітаю Вас із Золотим ювілеєм. Віддаю належне воістину видатному футболісту, справжньому улюбленцю публіки, Лицареві шкіряного м'яча, Спортсмену і Людині з великої літери.


Ви підкорювали серця вболівальників своїм умінням перетворювати футбол на справжнє мистецтво. Тонке розуміння гри, неповторна техніка, вміння до кінця боротися за перемогу ставлять Вас в один ряд з тими яскравими майстрами сучасності, для яких немає секретів у футболі!

Я дуже радий, що нам довелося попрацювати разом у київському «Динамо», для якого Ви відразу стали своїм. І в команді-зірці Валерія Лобановського другої половини 90-х років, і в збірній України одного з найуспішніших для неї періодів Ви були капітаном, лідером в аспектах майстерності та ватажком по духу.

Талановитий і вдячний учень великого Лобановського, Ви обрали тренерський шлях і проявили себе вдумливим, прогресивним і амбітним наставником. На цьому етапі Ваші 50 – вік розквіту, чергової молодості та нових горизонтів.


Творчого польоту Вам, наснаги й натхнення, як кажуть у нас в Україні!

Успіху і оптимізму. Миру, гармонії, любові та щастя – Вам, ювіляре, Вашим рідним і близьким! І – виконання всіх найпотаємніших бажань.

Многая літа!

З повагою,

Григорій Суркіс