3 травня 2018 17:17

В 1,5-километровой зоне НСК "Олимпийский" временно ограничат или запретят движение транспорта для подготовки и проведения финалов Лиги чемпионов

У рамках підготовки до проведення у Києві фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017-2018 розроблено концепцію мобільності з урахуванням рекомендацій та вимог УЄФА та Федерації футболу України, а також Управління державної охорони України. Підписано розпорядження КМДА.


Зокрема, буде тимчасово змінено організацію дорожнього руху шляхом заборони чи обмеження руху транспорту на окремих ділянках вулично-дорожньої мережі міста у 1,5-кілометровій зоні навколо НСК «Олімпійський» та інших локацій спортивних подій. Відповідним розпорядженням КМДА також затверджено заходи, спрямовані на створення комфортних і безпечних умов для всіх учасників дорожнього руху під час підготовки та проведення фінальних матчів.


Так, для розмежування автомобільних та пішохідних потоків на підʼїзді до НСК «Олімпійський» тимчасово встановлять напрямну огорожу. Комунальним підприємствам «Київський метрополітен» і «Київпастранс» у дні проведення матчів доручено збільшити кількість рухомого складу пасажирського транспорту, звернувши особливу увагу на маршрути, шляхи слідування яких пролягають поруч із НСК «Олімпійський».


Крім того, у ніч із 26 на 27 травня роботу міського пасажирського транспорту продовжать на 3 години, організувавши перевезення існуючими маршрутами міського наземного пасажирського транспорту, які проходять біля станцій столичного метро (після проходження його останніх потягів).


Перелік окремих ділянок вулиць, на яких забороняється та обмежується рух транспортних засобів під час підготовки та проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017-2018