20 квітня 2018 20:55

​Богдан ЛЕДНЕВ: “Перед нами всегда ставится задача выходить и выигрывать, не смотря на турнирное положение"

Хавбек київського "Динамо" Богдан Леднєв в інтерв'ю клубному каналу "Динамо" на Youtube розповів про матч молодіжної команди з "Олександрією"


Ми виходили на матч і нам обовязково потрібно було перемогти. Через вітер треба було вносити певні правки в перерві матчу. Тренери сказали більше ударів по воротах – це і робили, і я гол забив. Я думаю сьогодні впорались.


- Вражає твоя взаємодія з Назарієм Русиним. Якщо казати про другий забитий м’яч, то варто відзначити твій ідеальний пас.

- Ми з Русиним вже довго граємо. Він знає, як я граю, я знаю, як він відкривається під мене. Тому у нас все добре виходить. Сподіваємось, далі також так буде.


- Твій третій забитий м’яч став наслідком індивідуальної майстерності. Чому ти приймав таке рішення – ти просто побачив перед собою простір?

- Так, я прийняв м’яч, а захисники почали падати до воріт і я підійшов трошки ближче до воріт і пробив по вітру, як казали тренери в роздягальні.


- Чи можна на вітер списати цей курйозний гол, пропущений зі стандарту?

- Думаю, так. Вова вийшов на виході і трошки не розрахував траекторію. М’яч летів, вітер подув і перекинув через нього. Так шо думаю, що це через вітер.


- Сьогодні було дуже важливо забити багато, здобути переконливу перемогу?

- Так, після “Шахтаря” хотілося якось реабілітуватись перед тренерським штабом, перед самими собою. Я думаю, все гарно вийшло, всі хлопці молодці. “Олександрія” такий суперник, який відбивається, але було важливо забити швидкий м’яч і вони почали розкриватися та бігти в атаку. З’являється простір в них за спинами і ми цим скористалися. Треба в кожному матчі перемагати. Перед нами завжди такі завдання ставляться. Не дивлячись на турнірне положення, кожен матч виходити та вигравати.