13 квітня 2018 22:22

Черниговская "Десна" открыла собственный спортивный бар

Сьогодні, в день космонавтики, у Чернігові відбулася знакова подія – на стадіоні імені Гагаріна відкрився спортивний бар “Гагарін”.

У церемонії відкриття взяли участь основний склад “Десни”, керівництво клубу і стадіону, і мер Чернігова Владислав Атрошенко.


– 12 квітня – це день подвигу. Подвигу, який був здійснений героєм-космонавтом. Гравці “Десни”, ви робите такий же подвиг, кожен день виходячи на матчі. Домагаючись перемоги ви ризикуєте отримати травму, але ви виходите, ви – герої. На вас орієнтується молодь. І якщо ви зможете їм показати що ви – найкращі, думаю, що Чернігівська область стане футбольним регіоном, – висловив надію президент “Десни” Володимир Левін.


У барі створена футбольна атмосфера. На стінах, за склом, футболки Стівена Джеррарда, “Реала”, “Барселони” і, звичайно, ігрова футболка “Десни”. Тут же можна побачити фотографії “Десни” різних років. Втім, бар присвячений не тільки клубу. Тут же можна знайти світлини інших успішних спортсменів Чернігівщини, наприклад, Олімпійської чемпіонки Олени Костевич.


– Я вважаю, що цей заклад будувався не тільки для футболістів, але й для вболівальників, для дітей. Тут знаходиться СДЮСШОР, й, на жаль, батькам, які сюди приходили, або вболівальникам, не було де посидіти, скажімо, випити кави, відпочити перед футболом, після футболу… Це дуже гарна ідея, й дуже гарний заклад. Я думаю, що відкриття бару стане плюсом й для футболістів, й для вболівальників, – зазначив капітан “Десни” Вадим Мельник. – Є ідея, що й перед футболом, й після тут буде спілкування футболістів та вболівальників.


На жаль, у цей четвер матчі Ліги Європи у “Гагаріні” подивитися ще не вдасться, але, як розповів виконавчий директор клубу Ігор Ушарук, вже за кілька днів спортбар запрацює на повну потужність і вболівальники зможуть дивитися в ньому не тільки матчі провідних європейських змагань, а й, звичайно, гостьові зустрічі “Десни”.

– Девіз, який написаний на логотипі “Гагаріна”: “Ближче до зірок”, – я вірю у те, що це і наш девіз, і ми якомога швидше досягнемо своєї мети – виходу у Прем’єр-Лігу, – сказав віце-президент “Десни” Ігор Базалінський.


До слова, логотип “Десни” прикрашає стелю одного із залів нового спортбара. Якраз там де небо, на місці зірок… Будемо вважати, що це знак і “Десна” зовсім скоро злетить вгору у турнірній таблиці…