11 квітня 2018 12:29
7

Виктор ГРАЧЕВ: "Цыганков может вытянуть матч против "Зари" или "Ворсклы", но "Шахтер" он не осилит"

4 квітня в центральному матчі чемпіонату України з футболу в Харкові зустрінуться "Шахтар" і "Динамо". Минулої суботи команди здобули перемоги. Кияни вдома розтрощили луганську "Зорю" — 4:0, а "Шахтар" у гостях здолав "Верес" — 2:0.

"Динамівці" непогано зіграли на тлі послаблених кадровими втратами луганчан.

"Шахтарю" довелося докласти зусиль, аби виграти матч. За рахунку 1:0 "Верес" мав можливості зрівняти його.

— Я дивився гру "Динамо" із "Зорею", — каже колишній форвард "гірників" 61-річний Віктор Грачов. — Поважаю київську команду. Однак прогнозую перемогу "Шахтаря". Донеччани сильніші. "Шахтар" зараз належить до числа 10–15 найкращих команд Європи. "Динамівцям" про таке залишається лише мріяти.

Гра в "гірників" відлагоджена до автоматизму. Кожен виконавець знає свій маневр. Команда легко перебудовується по ходу. У "Динамо" гра попереду формується за принципом "раптом щось і вийде". Системи я не бачу. Роблять ставку на Циганкова. У мене враження, що з нього вже ліплять ледь не другого Пеле. Віктор може витягнути матч проти "Зорі" чи "Ворскли", але донецький клуб він самотужки не подужає.

На кожній позиції в "Шахтарі" грає сильніший, ніж у "Динамо", футболіст.

Донеччан влаштує нічия. Однак, переконаний, її не буде.

Зря вы так на Грачева. В последнее время я прислушиваюсь только к его прогнозам, они с вероятностью 99,9 % исполняются... с точностью до наоборот . Поэтому, отзеркалив его прогноз, получаем выигрыш Динамо, в худшем случае - ничья . )))
Сховати
Ваня Иванов, ну если только принцип зеркальности, то да, не будем больше)))
Дивишся на Циганкова, і розумієш, що плював він з високої гори на всі закидони кротячої преси, на те як його підносять одні і поливають інші,
його цікавить лише гра і результат, тому такі випади вонючок ніяк не вплинуть на нього психологічно. Сподіваюсь забивна серія Віктора продовжиться і 14 квітня.
Кроти продовжують смердіти. Подивимось в суботу хто входить в 15 - ку кращих.
Посмотрим
Вот эти все вбросы, типа "не осилит", "переход Мораеса" и т.д. должен настроить ребят круче, чем тренерский штаб. Давайте дальше и смотреть уже будем по результату. Вчера Барса и Сити скорее всего тоже считали себя богами...
Чудо в пір'ях.