4 квітня 2018 20:27
1

Михаил КОПОЛОВЕЦ: "Не удалось сделать селфи с Пэрис Хилтон, потому что села батарея в телефоне"

Екс-хавбек Карпат і Говерли описав "Футбол 24" атмосферу, яка панувала на відкритті реконструйованого "Гранд Готель" у Львові. Головним віп-гостем вечора стала всесвітньо відома світська левиця Періс Хілтон.


– Михайле, як усе пройшло? Бачив відео у твоєму Facebook, але там чомусь немає селфі із знаменитістю…

– Зробити селфі із Періс я не зумів, бо в телефоні сіла батарея. Але настрій все одно був хорошим, бо вечір вдався. Сам готель дуже красивий, усе організували надзвичайно шикарно, на найвищому рівні.


– Тебе на цю подію особисто запросив власник "Гранд Готелю" Григорій Козловський?

– Ні, не він. Запрошення я отримав від Володимира Лапіцького, спортивного директора винниківського Руху. Із Козловським ми бачилися, привітались, перекинулися кількома словами і все. Поспілкуватися із ним більше було нереально. Безліч друзів, гостей – він був заклопотаний.


– Періс Хілтон – найтоповіша знаменитість, із якою ти перетинався у своєму житті?

– Одного разу я побував на концерті Ріанни – також суперзірка. Але тоді це було на стадіоні, а в такій вузькій тусовці, як зараз, опинився вперше. Приємно зблизька бачити людей світового рівня – та ще й перебувати з ними в одній компанії. Не було такої великої масовки, обмежена кількість гостей – лише найближчі друзі.


– Як тобі її музика?

– Потужно грає! Дуже гарно, просто шикарно! Але штука в тому, що не всім людям її музика "зайшла". Це був DJ-сет, а в залі, крім молоді, перебували ті, кому за 45. Я ж "відривався". Впевнений, Періс Хілтон могла б завести будь-який стадіон.

Дуже добре, що її привезли до Львова. Звичайно – це дороге задоволення. Але оцініть масштаб! Така подія – знакова не тільки для готелю чи міста Львів, а й для всієї країни.

Світового рівня люди... тфу