4 квітня 2018 14:00
3

Официальное решение Комитета национальных сборных команд ФФУ в отношении команд U-17 и U-19

Із Протоколу № 3 засідання Комітету національних збірних команд ФФУ від 3 квітня 2018 року.


Присутні 8 членів комітету: голова комітету — Маркевич М.Б., заступник голови комітету — Красніков Є.О., члени комітету — Русол А.А., Черкасов О.В., Камардін В.В., Бузнік А.І., Михайличенко О.О., секретар — Ковянов В.В. (засідання має кворум та є правомочним).

Запрошені на засідання: перший віце-президент ФФУ — Костюченко В.К., технічний директор ФФУ — Протасов О.В.

Про інцидент, який трапився під час еліт-раунду чемпіонату Європи УЄФА-2017/2018 (U-17) у Чехії та призвів до втрати путівки до фіналу чемпіонату Європи УЄФА-2017/2018 (U-17).

Заслухавши інформацію технічного директора ФФУ Протасова О.В., який був представником ФФУ під час еліт-раунду чемпіонату Європи УЄФА-2017/2018 (U-17) у Чехії, звіт головного тренера національної юнацької команди України (U-17) Кузнецова О.В., а також виступи членів Комітету національних збірних команд ФФУ Краснікова Є.О., Черкасова О.В., Михайличенка О.О., Маркевича М.Б. та першого віце-президента ФФУ Костюченка В.К.,

Комітет національних збірних команд ФФУ вирішив:

Інформацію технічного директора ФФУ Протасова О.В., який був представником ФФУ під час еліт-раунду чемпіонату Європи УЄФА-2017/2018 (U-17) у Чехії, прийняти до відома.

Звіт головного тренера національної юнацької команди України (U-17), Кузнецова О.В., прийняти до відома.

Рекомендувати адміністрації ФФУ не припиняти дії контракту із головним тренером національної юнацької команди України (U-17), Кузнецовим О.В., за спортивним результатом.

Рекомендувати адміністрації ФФУ винести догану головному тренеру національної юнацької команди України (U-17), Кузнецову О.В., за неналежний рівень контролю за діями підлеглих у тренерському штабі збірної.

Доручити головному тренеру національної юнацької команди України (U-17), Кузнецову О.В., сформувати новий склад тренерського штабу національної юнацької команди України (U-17), поклавши на нього повну відповідальність за всі функціональні обов’язки підлеглих.

Голосували:

«За» — 8

«Проти (інші пропозиції)» — 0

«Утримався» — 0

Рішення прийняте одноголосно.

Про внесення змін до міжнародного календаря матчів ФФУ на 2018 рік стосовно додання у план підготовки юнацької збірної команди України U-19 до фіналу чемпіонату Європи УЄФА-2017/2018 одного контрольного матчу.

Заслухавши інформацію голови Комітету національних збірних команд ФФУ Маркевича М.Б. про внесення змін до міжнародного календаря матчів ФФУ на 2018 рік стосовно додання у план підготовки юнацької збірної команди України U-19 до фіналу чемпіонату Європи УЄФА-2017/2018 одного контрольного матчу,

Комітет національних збірних команд ФФУ вирішив:

Рекомендувати Виконкому ФФУ внести зміни до міжнародного календаря матчів ФФУ на 2018 рік стосовно додання у план підготовки юнацької збірної команди України U-19 до фіналу чемпіонату Європи УЄФА-2017/2018 одного контрольного матчу.

Доручити Департаменту національних збірних ФФУ у найкоротший термін знайти пропозиції стосовно контрольного матчу для юнацької збірної команди України U-19.

Доручити Департаменту національних збірних ФФУ узгодити термін контрольного матчу для юнацької збірної команди України U-19 із провідними клубами ПЛ та ПФЛ України.

Голосували:

«За» — 8

«Проти (інші пропозиції)» — 0

«Утримався» — 0

Рішення прийняте одноголосно.

Про лист від Комітету з етики та чесної гри ФФУ до голови Комітету національних збірних команд ФФУ.

Заслухавши інформацію секретаря Комітету національних збірних команд ФФУ Ковянова В.В. стосовно листа Комітету з етики та чесної гри ФФУ до голови Комітету національних збірних команд ФФУ від 05.02.2018,

Комітет національних збірних команд ФФУ вирішив:

Рекомендувати Департаменту національних збірних ФФУ заборонити викликати до складу національних збірних команд України футболістів, які були визнані (з підтвердженням документально) такими, що брали участь у маніпулюванні (протиправному впливі) результатами матчів.

Голосували:

«За» — 8

«Проти (інші пропозиції)» — 0

«Утримався» — 0

Рішення прийняте одноголосно.

Голова комітету М. Б. Маркевич

Секретар комітету В. В. Ковянов
кто за товарища сталина? - единогласно!
як оперативно.
Ще й Михайличенко є. плюс Красніков і Камардін. Протасов.

А перший віце приїхав указувати чи контролювати?
Ого Маркевич, "работает" ...