31 березня 2018 15:18

Ультрас "Динамо": "Мариуполь" немного перегибает палку даже после того, как мы поставили их на место в Киеве"

Ультрас "Динамо" на своей официальнйо странице в Facebook поделились информацией относительно выездного матча в Мариуполе".


"МАРІУПОЛЬ - ДИНАМО. 1 квітня 2018, 17:00. Стадіон ім. Бойко В.С.


Інформація для фанатів Динамо, які планують підтримати команду в Маріуполі:


1. Квитки на гостьовий сектор №17 можна придбати в день матчу в гостьовій касі. Ціна квитка 40 грн.


2. Ми вже повідомляли, що Укрзалізниця перенесла відправлення 84-го потяга на годину, тому після гри ми на нього встигаємо.


3. На матчі плануються безпрецендентні заходи безпеки. Вже сьогодні поліція Маріуполя перевіряє всіх чоловіків, які прибувають потягами до Маріуполя. Також посилені заходи безпеки будуть при вході на стадіон - плануйте свій час так, щоб заздалегідь потрапити на сектор. Через прифронтовий статус міста поліція та військові можуть перевіряти ваші документи та оглядати речі не дотримуючись звичної процедури. Само собою в таких випадках краще мати документи при собі, ніж довго з’ясовувати вашу особу у відділку.


4. Намагайтесь триматись разом, щоб у разі чого ви не опинились один на один з можливими проблемами.


5. Не забувайте основну річ - ми їдемо до Маріуполя підтримати наших гравців, на яких зараз нереальний психологічний тиск через події навколо цього матчу. Керівництво ФК Маріуполь трохи перегибає палку навіть після того, як їх поставили на місце в Києві, порвавши 5:1.


До зустрічі на стадіоні! Ну і на пляжі, само собою..".