25 березня 2018 18:46
2

Черкасский "Днепр" сменил логотип

20 березня 2018 року відбулися Загальні збори учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Футбольний Клуб «Черкаський Дніпро». Відкрив збори Президент Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» Лашкул В. Г. Він повідомив, що у зборах приймають участь 100% повноважних представників від учасників Товариства.


Збори розглянули питання «Про ребрендінг логотипу (емблеми) товариства з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро».

Розглядаючи питання порядку денного, збори прийняли до відома, що за участю представників громадської організації «Ультрас Черкаси» Івана Хижняка та інших розроблено новий логотип футбольного клубу «Черкаський Дніпро». Зображення кораблика та стрільця на новому логотипі нагадують про річку Дніпро та місто Черкаси. В логотипі віддана перевага традиційним кольорам Футбольного клубу.
Загальні збори затвердили новий логотип (емблему) товариства з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» та зобов’язали адміністрацію товариства (генеральний директор Богуславець С.С.) протягом березня – квітня 2018 року здійснити комплекс заходів по зміні всього бренду та його складових, тобто ребрендінг логотипу на екіпіровці, на автобусі, на сайті, інших рекламних носіях. Адміністрація зобов’язана в короткий термін забезпечити реєстрацію нового логотипу (емблеми) Футбольного клубу «Черкаський Дніпро» в Державній службі інтелектуальної власності України.
Прийнято також рішення, що Свідоцтво на знак товарів і послуг №211692 (логотип Футбольного клубу «Черкаський Дніпро»), зареєстрований 10 травня 2016 року в Державному реєстрі, передається у власність Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро».У зв’язку з цим уповноважено Генерального директора Товариства з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» Богуславця С. С. підписати відповідний Договір про передачу права власності на знак для товарів і послуг від товариства до Корпорації та забезпечити внесення відповідних даних в Державний реєстр свідоцтв України на знаки для товарів і послуг з метою унеможливлення неправомірного використання логотипів третіми особами.
Контроль за виконанням рішення Загальних зборів покладено на першого віце-президента Корпорації Колесніка Ю.М.


Безымянный1
Діючий логотип (емблема) товариства з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро», який передається у власність Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро»

Безымянный2
Новий логотип мблема) Футбольного клубу "Черкаський Днiпро"

Шило на мыло.
Сховати
Dmitriy710, Ну положительная тенденция есть, тут хотя бы мяч появился)