25 березня 2018 18:13

Редван МЕМЕШЕВ о переходе в "Днепр-1": "Сам позвонил Михайленко"

Новачок СК “Дніпро-1” Редван Мемешев дав своє перше інтерв`ю клубній прес-службі.


– Редван, вітаємо тебе у спортивному клубі «Дніпро-1». Розкажи, будь-ласка, як відбувся цей перехід?

– Дякую за вітання, мені дуже приємно, а відбувалося все наступним чином. Ще влітку мені рекомендували перейти в СК «Дніпро-1» і Сергій Кравченко, і Володимир Польовий, і Сергій Логінов – з ними усіма ми разом грали ще у «Волині». Після цього я вже спілкувався із Дмитром Станіславовичем Михайленком, який дав зрозуміти, що хоче мене бачити у своїй команді, але тоді я все ж таки побоявся перейти у Другу лігу. А потім, так трапилося, що перейшов в «Карпати», але там у мене, як кажуть, «не пішло», і у підсумку залишився без команди. І я сам зателефонував Дмитру Станіславовичу, який зрадів цій розмові та сказав, щоб я приїжджав та вже розпочинав тренуватися із командою.


– Відомо, що ти маєш відношення до, так званої«групи атаки», а тобі самому на якій конкретно позиції комфортніше грати? Можливо ти з Дмитром Станіславовичем про це вже говорив, де саме він планує тебе використовувати?
– Ні, на цю тему ми з головним тренером поки що не говорили. Мені особисто, після Віталія Володимировича Кварцяного, вже все одно на якій саме позиції діяти. Можу грати на будь-якій позиції, окрім захисту, тому де мене тренер бачить, там і буду грати.


– Ти вже обрав собі номер в новій команді?
– Так, довго не міркував, взяв собі 24-й номер.
– Ти казав, що в команді багато знайомих ще по «Волині», як взагалі сприйняли тебе в колективі?

– Звичайно, вже спілкувався з усіма хлопцями. Прийняли дуже добре: тут хороша команда, хороший колектив, багато зустрів знайомих, з котрими і у «Волині» разом грав, і тих, з ким в одній команді не був, але все одно був знайомий, так що ніяких проблем не було.


– Все ж таки, ти багато років грав в Прем’єр – лізі, а зараз переходиш одразу в Другий дивізіон. Не вважаєш, що це для тебе буде кроком назад?
– В жодному разі. Я тут вже чотири дні, і за цей час став дуже щасливим. Я насправді, вже давно не був настільки щасливим у футбольному плані. Тут дуже сильний тренувальний процес і дуже хочеться розвиватися, тому те, що зараз команда поки що у Другій лізі, не є для мене проблемою. Переконаний, що невдовзі СК «Дніпро-1» буде грати і у Першій лізі, і в УПЛ.


– Півфінал національного Кубка додатково мотивує?
– Звичайно, дуже хочеться проявити себе на такому рівні, адже в півфіналі Кубка України я ще грав. Максимум, куди ми доходили це 1\8 фіналу. Тому буде дуже цікаво, хочеться вийти у фінал і ми все для цього будемо робити.