21 березня 2018 18:48
10

Удачный дебют Александра Алиева в ФК "Хмельницкий"

Сьогодні, 21 березня, екс-гравець національної збірної України Олександр Алієв, який нещодавно став головним тренером ФК "Хмельницький", дебютував на новій посаді. І хоч матч хмельничан був товариським, але для Алієва став першим у тренерській кар’єрі. Про це повідомляє ye.ua.

В гості до хмельничан приїхала "Нива" з Теребовлі, яка також виступає в чемпіонаті України серед аматорів у групі 1. Та на відміну від ФК "Хмельницький", який посідає останнє 9 місце, тернополяни йдуть шостими, маючи на три очки більше.
У першому колі аматорської першості ці команди грали в Хмельницькому. І тоді перемогу з рахунком 2:1 здобула "Нива". Утім, це було в вересні минулого року, а ось 21 березня цього року…


Вже з першої хвилини матчу стало очевидним, що більшість гравців хмельницької команди, мабуть, навіть і не знають, як завершився матч проти "Ниви" в першому колі. Чому? Та в стартовому складі ФК "Хмельницький" вийшли лише четверо футболістів, які виступали за цей клуб – Шкрябець, Гайдаш, Бегашов та Грицик. Решта – потенційні новачки клубу. І, як зізнався після гри Олександр Алієв, ці нові футболісти, скоріше за все, виступатимуть за його клуб.


Матч видався не багатим на моменти, але чотири голи у поєдинку були забиті. Спочатку в середині першого тайму, після навісу з кутового відзначився Рустам Циня, яка на професійному рівні пограв за молдовський "Шериф" та одеські "СКА" та "Реал-Фарму". До речі, в сезоні 2016/2017 років Рустам грав у футзальній "Екстра-лізі" за "Юні Ламан".


Та гості змогли зрівняти рахунок ближче до перерви, коли провели стрімку контратаку, яка завершилася голом Сергія Раци.


Після перерви Олександр Алієв, сюжет про якого приїхала знімати журналістська команда передачі "Про футбол" телеканалу "2+2", почав трохи замінювати гравців на полі. Так, одразу ж в другому таймі на поле вийшли хмельничани два Артеми – Романюк та Панасенков. Згодом випустив і Костянтина Степанюка, а також Олексія Колесникова, який на правах вільного агента пішов із хмельницького "Поділля".


У середині другого тайму "Нива" могла повести в рахунку, але хмельничан врятувала стійка. А через 5 хвилин… забили господарі. Відзначився Денис Ткаченко, який в сезоні 2016/2017 років грав за донецький "Олімпік" в чемпіонаті України U-21. А ще через хвилин п’ять хмельничани заробили пенальті. У штрафному майданчику збили Панасенкова.


Одинадцятиметровий удар виконав Дмитро Загалевич, який і встановив рахунок 3:1. Дмитро – ще один потенційний новачок команди Алієва. Що цікаво, у нинішньому чемпіонаті він виступав у професійній лізі – в другому дивізіоні грав за вінницьку "Ниву-В".


Під завісу матчу "Нива" могла відіграти один гол, але… "заштовхати" м’яч у ворота хмельничан не вдалося. Отож, Алієв дебютував на тренерському містку перемогою з рахунком 3:1. І, за словами Олександра, вже цієї неділі, а також наступної, його команда проведе чергові контрольні матчі. Щоправда, з суперниками ще визначаються.


Це такий випадок,коли тренер до першої зарплати))))
гаденышь - тренер, прикол, может и милю подтянет
https://www.youtube.com/watch?v=2oa4NC2Pt0Q
Только Суркису не говорите! :)))
А это эмблема ФК Хмедьницкий на куртке Алибабы?
Сховати
Эмблема - "Локомотив" мОсква.
https://www.fclm.ru/uploads/lokomotiv_png.png
PSV, залишилась від московського Локомотива. Її потрібно або відпороти, або чимось закрити. Є такі певні правила. Але, можливо, на рівні аматорського футболу вони не діють.
Сховати
Africanda-S, да он в УПЛ Кварцяний був в куртці Металурга і шапці Мілана :)
PSV, Палыч по старой дружбе гуманитарку присылает хD
Неожиданно, но удачи!
Он ведь может и играющим тренером быть?