17 березня 2018 00:15

Сергей Попов вызвал в сборную Украины U-18 семь игроков "Динамо"

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2000 року народження) зіграє два товариські матчі з австрійцями.

Головний тренер юнацької збірної України (U-18) Сергій Попов оголосив список гравців, викликаних на збір, який розпочнеться 17 березня. В його рамках команда проведе на виїзді два товариські поєдинки з однолітками з Австрії. Зустрічі 20-го (початок — о 19.00) і 23 березня (12.00) відбудуться неподалік Відня, в містечку Ліндабрунн.


Воротарі — Ярослав Мейхер («Еспаньол», Іспанія), Дані Лтайф («Олімпік» Донецьк).


Захисники — Ілля Малишкін, Богдан Чуєв (обидва — «Динамо» Київ), Назарій Муравський («Шахтар» Донецьк), Петро Харжевський («Карпати» Львів), Орест Тягло («Верес» Рівне), Петро Долгов («Чорноморець» Одеса).


Півзахисники — Артур Ващишин, Богдан Білошевський, Вадим Мащенко, Георгій Цитаїшвілі (усі — «Динамо» Київ), Олександр Кожевніков («Ворскла» Полтава), Микита Тітаєвський («Чорноморець» Одеса), Олександр Назаренко («Дніпро» Дніпро).

Нападники — Євген Ісаєнко («Динамо» Київ), Артем Холод («Шахтар» Донецьк), Олег Горін («Верес» Рівне).


Нагадаємо, що в жовтні поточного року (10—16-го числа) юнацька збірна України (U-18) гратиме у кваліфікаційному раунді Євро-2019. Команда Сергія Попова потрапила до групи 8, де компанію синьо-жовтим склали Албанія (господар турніру), Словаччина та Норвегія. До еліт-раунду вийдуть дві найкращі збірні групи. Матчі другої стадії змагань проходитимуть навесні наступного року, а фінальна частина Євро відбудеться в липні 2019-го у Вірменії.

У рамках підготовки до кваліфікаційних поєдинків синьо-жовті зберуться тричі. Перший збір відбуватиметься із 17-го по 24 березня в Австрії. Потім у команди заплановано участь у двох турнірах. Кубок Словаччини пройде із 6-го по 12 травня, а Кубок федерації в Латвії розігруватиметься із 4-го по 10 вересня.