12 березня 2018 13:28

Кузнецов призвал под знамена сборной Аусси, Нещерета, Волошина и еще шестерых динамовцев

14 березня розпочнеться збір юнацької збірної України U-17 (футболісти не старші 2001 року народження), присвячений підготовці до виступу в еліт-раунді Євро-2018.


Став відомий список футболістів, які захищатимуть кольори збірної України в еліт-раунді юнацького чемпіонату Європи. Головний тренер команди Олег Кузнецов зупинив свій вибір на наступних виконавцях.

Воротарі — Руслан Нещерет («Динамо»), Анатолій Трубін («Шахтар»).

Захисники — Алан Ауссі, Крістіан Біловар, Микола Ярош (усі — «Динамо»), Роман Якуба («Шахтар»), Владислав Мудрик, Артем Данилюк (обидва — УФК «Карпати»).

Півзахисники — Артем Шулянський, Ярослав Надольський, Вікентій Волошин, Роман Бодня (усі — «Динамо»), Костянтин Гуров, Михайло Мудрик, Андрій Чирук (усі — «Шахтар»), Денис Підручний («Зміна-Оболонь»), Іван Желізко («Карпати»), Іван Литвиненко («Дніпро-1»).

Нападники — Іван Дероган («Динамо»), Данило Сікан (УФК «Карпати»).

Нагадаємо, що збірна України U-17 у Чехії посперечається за вихід до шістнадцятки найкращих, що збереться у фінальній частині турніру у травні 2018 року в Англії, із чинним чемпіоном Європи у цій віковій категорії — збірною Іспанії (21 березня), а також із командами Сербії (24 березня) та Чехії (27 березня). Путівки до фіналу отримають переможці восьми груп та сім найкращих других збірних.