12 березня 2018 09:53

Беньямин ВЕРБИЧ: "Перед игрой много говорили о мотивации и концентрации"

Півзахисник нашої команди Беньямін Вербич після гри прокоментував поєдинок з «Вересом» і перемогу своєї команди з мінімальним рахунком:

- Сьогодні вийшла непроста гра для нас, втім, як і кожен матч в чемпіонаті України, де суперники грають жорстко, агресивно і вичікують наших помилок. Порівнюючи сьогоднішній поєдинок з тим, який ми провели два тижні тому у Львові, скажу, що він вийшов краще, тому що у нас весь матч грало 11 футболістів (посміхається). У цьому плані нам було легше. Думаю, зі своїм завданням ми впоралися, хіба що, повинні були забивати ще 1-2 м'ячі, щоб полегшити хід гри. Але і так три очки більше, ніж заслужені. «Верес» не створив занадто небезпечних моментів - наші центральні захисники добре впоралися з їх довгими закиданнями.

- Чи відчували особливе бажання віддати боржок гостям за поразку у Львові?

- Перед грою ми багато говорили про мотивацію і концентрацію, оскільки добре пам'ятали, що сталося два тижні тому: ми самі стали причиною своєї поразки через помилки і червоні картки. Тож сьогоднішній матч був важливий в плані результату. Ми завоювали три очки, і дуже раді цьому.

- Ви вже провели кілька матчів в чемпіонаті України, чи встигли звикнути до турніру, як себе відчуваєте?

- Так, звичайно звик, правда, у вас трохи холодніше, але зате мене дуже тепло прийняли в команді, мені приємно грати з такими партнерами, насолоджуюся кожною хвилиною, проведеною на полі, і сподіваюся, так буде тривати і далі.

- Через кілька днів - матч з «Лаціо». Чого очікуєте від домашнього поєдинку нашої команди?

- Мені дуже шкода, що я не можу брати участь в цьому турнірі, але я обов'язково буду підтримувати «Динамо» з трибуни. Ми досягли непоганого результату на виїзді. Але «Лаціо» - дивовижна команда. Сподіваюся, стадіон буде заповнений, і для нас все складеться якнайкраще.