7 березня 2018 22:07

Артем ФЕДЕЦКИЙ: "Карпатам" необходимо как можно дальше отойти от "красной зоны"

Гравець "Карпат" Артем Федецький поділився враженнями від матчу з "Шахтарем" та сподіваннями від поединку 23-го туру чемпіонату УПЛ з "Олімпіком" (11 березня).


- Вважаю, перший тайм був доволі непоганий. Ми показали, що проти "Шахтаря" – гранду українського футболу, можемо грати майже на рівних. Я вже говорив хлопцям, у другому таймі потрібно було терпіти та чекати свого шансу. Незважаючи на те, що ми не мали багато моментів забити у першій половині гри, хлопці повністю виконували установку тренера, працювали на повну. Не скажу, що потім команда фізично "підсіла", адже на зборах ми плідно попрацювали та заклали фундамент на сезон. Можливо, на користь "Шахтаря" зіграв їхній досвід та індивідуальна майстерність.


Перш за все, необхідно якнайдалі відійти від "червоної зони". Адже з тим складом та потенціалом, який має наша команда, мусимо у будь-якому випадку підійматись вгору по турнірній таблиці. Нам необхідно виходити на гру та думати виключно про перемогу. Підсумки будемо підбивати наприкінці сезону.


Матч з "Олімпіком" не можу назвати якимось особливим. Повторюсь, кожен поєдинок буде для команди як останній. Скажу одне, що в донеччан досить хороший колектив, незважаючи на те, що ключові гравці їх залишили. Тим не менше, тренер намагається зберігати малюнок гри, який допоміг здобути хороші результати.

Необхідно відповідально поставитись до цього матчу. Ми показали, що можемо грати у хороший футбол. Тепер потрібно виправляти турнірне становище, - відзначив Федецький в коментарі прес-службі клубу.