23 лютого 2018 18:57
8

Резо ЧОХОНЕЛИДЗЕ: "Нашим молодым игрокам будет очень интересно испытать себя с такой командой, как "Лацио"

Генеральний директор київського Динамо Резо Чохонелідзе ексклюзивно прокоментував FootballHub результати жеребкування Ліги Європи.


Нагадаємо, за результатами жеребкування кияни зіграють з італійським Лаціо. Перший матч відбудеться у Римі 8 березня. Гра-відповідь – на НСК Олімпійському за тиждень, 15 березня.

- Я був присутній на жеребкуванні Ліги Європи у Ньоні, – каже Чохонелідзе. З президентом Динамо Ігорем Суркісом ще не говорив. Зараз представники команд обговорюють різні організаційні моменти, пов’язані з проведенням матчів.

Лаціо – це дуже кваліфікована і сильна команда, яка зараз іде на четвертому місці чемпіонату Італії. За клуб грають молоді і талановиті футболісти. Лідер команди – Чіро Іммобіле. Він є найкращим бомбардиром Серії А з 22 м’ячами. Іммобіле – футболіст збірної Італії.


Вдома команді завжди допомагають вболівальники і рідний стадіон. Думаю, що Олімпійський буде заповнений. Це ще один стимул для футболістів.

Кого хотів у суперники? Важко сказати. Багато сильних команд в цій Лізі Європи – Арсенал, Ліон, Атлетико Мадрид.

Радий за нашу молодь. Гравці отримають досвід матчів такого високого рівня. У свій час Андрій Шевченко та Сергій Ребров теж грати проти хороших клубів. А потім вони стали одними з найкращих футболістів Європи.


Динамо вже провело один матч у чемпіонаті та два в Лізі Європи. Була дуже довга зимова перерва. Але велика мотивація – грати проти таких суперників, як Лаціо. Нашим молодим гравцям буде дуже цікаво випробувати себе з такою командою. Особливо зіграти у виїзному матчі в Римі, – каже Чохонелідзе.

У сезоні 1999/2000 років ці дві команди вже зустрічалися на стадії групового турніру Ліги чемпіонів. Тоді 22 вересня в Римі кияни поступилися 1:2. Ребров відкрив рахунок у матчі, реалізувавши пенальті на 68 хвилині, але на 70 та 72 Негро і Салас нанесли контрудари.

Матч-відповідь у Києві господарі програли з мінімальним рахунком 0:1 через автогол Мамедова на 17-тій хвилині.

Якою буде нова сторінка лаціо-динамівських протистоянь?
Набір стандартних фраз, вже можна не читати навіть, із року в рік одне і те ж саме.
Уже стелять соломку про "молодих ребят"
" И где же у него всё таки кнопка", фраза из фильма "Приключения Электроника", ..Чем же занимается Резо в Динамо???
Если стадион и будет заполнен, то благодаря Лацио. Вчера было жаль тех людей которые в мороз пошли на стадион и не увидели ни игры ни голов. А ведь все будут опять завлекать на стадион поддерживать команду, вот только не болельщики должны гнать команду вперед, а команда должна заинтересовать своих фанов.
Резо, на пенсию пора
Дякую за рідну мову на улюбленому сайтї!
молодым игрокам.. с АЭКом сыграли аж два молодых игрока: Шепелев, который к сожалению провалил игру, и Цыганков, который с играл неплохо. Ну Беседин, который все же усилил игру в Киеве.
Каким молодым игрокам?
Бойко, Кадар, Хачериди, Морозюк, Гармаш, Мораес, Буяльский, Кендзера уже давно могут пить водку даже по законам США

Два 20-летних игрока в старте - молодая команда? Лацио тогда тоже.

Ставьте игру и занимайтесь делом, а не рассказывайте о вечно перспективных.