17 лютого 2018 09:58
1

Олег ВЕНГЛИНСКИЙ: "Динамо" могло победить, если бы не досадная ошибка нашего голкипера"

Екс-футболіст збірної України Олег Венглинський вважає, що в першому матчі 1/16 Ліги Європи АЕК – Динамо київська команда зіграла непогано, незважаючи на мінімальну кількість гострих моментів.


– Вийшла чудова, бойова гра. Тому десь результат закономірний. Але Динамо могло перемогти, якби не прикра помилка нашого голкіпера. АЕК хоч і володів ініціативою, але небезпечних моментів біля воріт Динамо не було. Після забитого м’яча Динамо більше грало по результату. З урахуванням того, що це був перший офіційний матч після зимової перерви, киянам бракувало свіжості й зіграності. Думаю, команда в цьому компоненті буде додавати, адже попереду ще багато матчів.

Відносно помилки Бойка, то для першої його гри за майже річну перерву, він зіграв достойно. Були, звичайно, деякі недоліки, особливо ця прикра помилка з пропущеним м’ячем. Пропущений м’яч – повністю на його совісті, він не розрахував свій вихід. Але Денис і виручав. Особливо в моменті зі штрафним від Гало, коли він витягнув м’яч із-під штанги. Йому потрібно додавати в грі на виходах, – зазначив Венглинський.

"Але Динамо могло перемогти, якби не прикра помилка нашого голкіпера." На тлі коментаря в цілому, ця фраза ні про що. В другому таймі нас тиснули добряче, і ми могли б поїхати з Греції навіть без нічиї.
А в цілому - норм, з врахуванням усіх факторів (початок сезону тощо).