15 лютого 2018 22:03
17

Ультрас АЕКа обвинили фанатов "Динамо" в неуважении к своей истории

Ультрас АЕКа на матче с "Динамо" вывесили баннер, адресованный болельщикам "бело-синих", на котором написано: "1942 - "Старт", 2018 - "Динамо" Киев. Вы сами не уважаете свою историю".


Т.н "матча смерти" не было, а был матч какогото киевского турнира. Что-то вроде того, что проводят оккупанты сейчас в Донеццке.
Это уже потом,как всегда перекроили историю и придумали очередную сказку про дидов, которые в футбол на минном поле играли.)
Агентура Мосвкы работает исправно. Привезли Грекам плакат для провокации, рассказали им сказки про "фашистов" и картинка есть.
Left_Wigner:Мальчик,тебе сколько лет?что-бы про матч смерти говорить! Мой дед был на этом матче и мне рассказывал! Как можно не уважать историю Киева и историю клуба за который болеешь? ПОЗОР! А вы все, на сайте читаете это и даже замечания ему не сделали! Только не надо мне тут писать, что этот матч коммунистическая пропоганда! Матч смерти был на ст.Старт.
Сховати
Седой, Чоловіче - той "мальчик" має рацію. Було кілька матчів, коли "Старт" зіграв проти німецьких та угорських команд. Уже після закінчення турніру, значно пізніше (а не прямо після останнього матчу) арештували трьох гравців "Старту" - вони працювали на хлібозаводі і їх арештували за крадіжку або спекуляцію хлібом. Читай про це у київських істориків, все давно описано.
Напевне, політичний підтекст. Схоже, мова про "матч смерті". Але в чому неповага? Як проявляється? Важко зрозуміти.
Мы не уважаем свою историю?
Придурки
Шо попало...
На ответный матч нужно придумать плакат на геческом что-то типа "греческие анархисты грязные подстилки в паRussia"
Греческие идиоты сами сами хоть поняли что они написали? Бред сивой кобылы.
не понял что это значит...
Сховати
Дід Панас, йдеться про політичні погляди ультрас "Динамо", які є фашистськими, а також - про міфічний "матч смерті", в якому, як відомо, брали участь динамівці. І - хоч справжнього "матчу смерті" ніколи не було - греки звинувачують ультрас "Динамо" в тому, що останні не поважають історію "протистояння" київського клубу з нацистами, якого насправді не трапилося в окупованому Києві.
Сховати
Left_Winger, Какая "фашистская" идеология, о чем вы? Русского ТВ переглядели?
Сховати
скажем так, проблема есть
http://dynamomania.com/news/310091-pomoschnik-nardepa-i-milicioner-uchastvovali-v-napadenii-na-temnokozhih-vo-vremya-matcha-dinamo---chelsi
но и раздувать её излишне смысла не вижу.
Эта группировка - всего лишь маленькая частичка многомилионной армии болельщиков Динамо Киев.
ЧеловекХ, російське ТБ? Ви серйозно? Я ж не пишу, що "Путін класний" чи "повертаймося до СРСР, там фашистів не було". Я лише намагаюся називати речі своїми іменами. "Національний фронт", "Альтернатива для Німеччини" чи "Йоббік" - всі де-факто є фашистами і дуже люблять Путіна та "Рускій мір". І українські право-радикали любили б, якби не були... ну, українськими. В їхній ідеології чимало від "путінського міра"теж. Повторюся: я просто намагаюся називати ці речі своїми іменами й не зважати на брехливі новини як російські, так і чії-небудь ще, в тому числі й українські.
Сховати
Left_Winger, ват?!
распутайся в идеологиях) ультралевый аек значит за рузьке мир и ультраправые радикалы тоже?) короче путина любят все, кроме нас, так получается?
Left_Winger, ну по-перше, не фашистські, а націоналістичні. Я гадаю розповідати чим відрізняються ці поняття не потрібно. А то ваш пост щось на кшталт совкової гребінки, де те, що не комунізм - фашиз