7 лютого 2018 21:16
1

Проект FootballHub покидает главный редактор

Журналист Дмитрий Поворознюr в своем Facebook сообщил об увольнении с поста руководителя проекта FootballHub.


"Сьогодні я залишаю 1+1 медіа та проект FootballHub. Із холдингом у мене виникли організаційні непорозуміння. Їхнім стартом став новий проект SportPlace, до якого я приєднався і хотів поєднувати роботу.


1+1 медіа вважає новий проект - конкурентом, а залучення кількох працівників FootballHub для фрілансу на SportPlace - недопустимою ситуацією. Ми вирішили припинити співпрацю з 1+1 медіа.


За моїх 8 років у компанії, я зустрів багато професіоналів, цікавих людей та хороших приятелів. Я безмежно вдячний всім людям, які мене оточували, які допомагали рухатись та розвиватись протягом цього часу. Тут мені дозволили заснувати перший проект - FootballHub і чим могли допомагали в його розвитку.


В 1+1 медіа є ряд притензій до мене під час становлення FootballHub, у мене є ряд притензій до холдинга. Я не буду далі розвивати цю тему, а просто хочу подякувати всім за підтримку та добро.


Одне я точно можу сказати - коли ти йдеш із трудовою книжкою після розриву контракту і в серці спокій, чистота та розуміння, що ми все робили правильно та чесно - почуваєш себе спокійно".

"Ряд прИтензій". Мда, журналист