6 лютого 2018 22:37
8

Срна дисквалифицирован до конца сезона в Лиге чемпионов

Хорватский защитник "Шахтера" Дарио Срна пропустит матчи плей-офф Лиги Чемпионов этого сезона, сообщает официальный сайт УЕФА.


Футболист был наказан из-за того, что его допинг-проба оказалась положительной. Есть вероятность, что хорват вообще будет отстранен от всех футбольных соревнований на срок от одного до двух лет.

Напомним, что в 1/8 финала Лиги Чемпионов "Шахтер" сыграет против "Ромы".

ТАк оце було ясно ще в вересні. І "великий ігрок, капітан і человек" "приостановив" карьеру. Хоча взяли проби ще весною, пробували замяти. але тут взяло проби УЕФА. от і прийшлося "приостановляти". але пояснень "великий" не надає. уже два рази переносився дедлайн. зараз дашка має дати пояснення до початку березня. Ніби до восьмого. Палка уже сказав, що якщо національний антидопінговий комітет дасть дискваліфікацію більшу ніж уже в УЄФА - то шахта буде судитися зі всіма за "свого капітана". вони ж своїх не кидають. А те , що він дискваліфікований на сайті УЄФА висить відразу після Наполі. І вказано було, що до ффіналу ЛЧ точно.
Тільки шахт'ровскі смі активно заговорюють цю тему і відвертають увагу на інші питання.

зі ІМХО якщо заграє додо - дашка піде на пенсію. по травмі чи по "закінченню контракту"
жалко, ведь мог бы помочь украинскому клубу.
людською мовою - вживав допінг
А есть какая-то информация про этого бивня? Сколько ему дали за допинг и дали ли вообще, или разбираются до сих пор?
Сховати
ninko36, іще розбираються, рішення немає, але є заборона на матчі, швидше за все цей термін розслідування врахують ніби відбував дискваліфікацію.
Сховати
Tyrant, спасибо
Tyrant, по закону Савченко))
Сховати
Кепа, )))