4 лютого 2018 17:31

Руслан БАРЫЛЯК: "В "Динамо" на каждой позиции по 2-3 игрока"

Дев’ятнадцятирічний захисник ФК "Львів" Руслан Бариляк розповів офіційному сайту про своє нещодавнє перебування у молодіжному складі київського "Динамо".


– Мене добре зустріли, в Динамо одразу відчувається професіоналізм. Поговорив з тренерами на рахунок подальших дій. Оскільки часу втягуватись не було, то старався зразу проявити себе. Скажу відверто, рівень підготовки зовсім інший, але хлопці мені допомагали та підказували. У перші дні була фізична підготовка, тест "йо-йо" та інші серйозні випробовування. А потім робота з м’ячем та контрольна гра проти "Волині", в якій я відіграв один тайм.


– Дуже хвилювався?


– Перед виходом на поле хвилювався тільки тому, що не повністю встиг ввійти у їхній малюнок гри, але команда добре підтримувала мене і це надало більше впевненості.


– Грав на своїй позиції захисника?


– Грав виключно на своїй позиції, а потім мав замінити ще й правого захисника, який порвав хрестоподібні зв’язки.


– Під час тренувань увага футболістів акцентувалася більше на тактичній чи фізичній підготовці?


– Працювали протягом тижня. Перша частина була фізична підготовка, тобто ранішні тренування були виключно фізичними, а вечірні – робота з м’ячем.


– Розкажи про конкуренцію в "Динамо"?


– Конкуренція загалом велика – це "Динамо". На кожній позиції по 2-3 людини, а то і більше. Захисників було багато, окремо центральних разом зі мною було 4. Тому ми грали по тайму та мінялися парами.


– Своєю грою проти "Волині" ти залишився задоволений?


– В цілому, непогано. Але, мені здається, що не зумів показати все, що хотів, оскільки ми більше володіли м’ячем та більше атакували, тож в мене як такої роботи було мало.


– Що можеш сказати про тренера?


– Юрій Мороз, в першу чергу, хороша людина, всі знають яким футболістом він був. Багато чого можна навчитись та запозичити у нього.


– Тиждень перебування у тренувальному таборі динамівців був для тебе корисним?


– В Києві кожен день йде на велику користь, звісно, якщо прислухатися до тренерів та робити все те, що вони вимагають.


– Не кожному випадає шанс потрапити на перегляд до київського "Динамо". Вважаєш це успіхом для себе?


– Дуже приємно, що випав такий шанс! Насамперед, це дає велику віру, що я роблю все правильно, інакше це б не сталося.