29 січня 2018 10:58
11

Официальное заявление ФФУ по ситуации с "мариупольским делом"

Останніми днями в окремих ЗМІ поширюється недостовірна інформація стосовно термінів розгляду «маріупольської справи» (нагадаємо, що ФК «Динамо» (Київ) подав апеляцію до Спортивного арбітражного суду (КАС) в Лозанні на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету й Апеляційного комітету ФФУ про зарахування технічної поразки за неявку в Маріуполь на матч 7-го туру УПЛ, а також матчі команд U-21 та U-19).

Позов київського «Динамо» до суду в Лозанні ставить під сумнів не лише безпеку в Україні, а й територіальну цілісність країни. Враховуючи, що справа розглядається за декілька місяців до фіналів Ліги чемпіонів, що мають відбутися у столиці в травні, виникають ризики великих іміджевих втрат не лише для українського футболу, а й для всієї України. Адже вперше за 90-річну історію легендарного клубу менеджмент «Динамо», виправляючи свої помилки, наважився на позов до національної асоціації в міжнародних інстанціях.

ФФУ, як, упевнені, й уболівальники, гравці і тренери команд «Динамо» та інших клубів, зацікавлена в якнайшвидшому розгляді справи. Тому саме ФФУ сприяла тому, щоб засідання КАС було призначене на 12 лютого. До того ж представники федерації запропонували провести засідання у форматі письмового розгляду документів, що вже представлені до суду. У цьому разі з великою ймовірністю можна говорити, що рішення буде ухвалене в день засідання. Але саме представники «Динамо» намагаються затягнути цей процес, наполягаючи на тому, щоб змінити процедуру розгляду. І в такому випадку ми можемо не отримати рішення КАС до 3 березня, коли заплановано останній тур першого етапу УПЛ.


Федерація футболу України вимагає від представників менеджменту «Динамо», журналістів та інших осіб не розповсюджувати недостовірну інформацію та не використовувати перекручені факти та формулювання.

Прочитал первое предложение, улыбнулся и не стал дальше читать, и так все понятно...
Тому саме ФФУ сприяла тому, щоб засідання КАС було призначене на 12 лютого.(c) - с этой фразой согласен полностью и безоговорочно, потому что именно благодаря "сприянню" ффу этот процесс затянулся аж на ПЯТЬ(!) месяцев !
ффушники так торопятся, что за судебные издержки денег забыли проплатить))) уроды
Раз они стали оправдываться, значит ж@па уже начинает дымить.
Гниды вонючие, донецкий русский мир во всей красе в этом заявлении! Твари погадные, пока Ахметова в тюрягу не посадят-ничего в нашей стране и в футболе к лучшему не изменится! Эта херня уже 25 лет продолжается!
Такое ощущение,что я прочитал заявление не ффу,а заявление пресс-службы ахметова!
Та вас мудаков ФФУшных надо в сортире мочить и давить как тараканов!
Яка ж брехлива і безсоромна нинішня ФФУ!
Позов київського «Динамо» до суду в Лозанні ставить під сумнів не лише безпеку в Україні, а й територіальну цілісність країни
----------------------------
вот оно как оказывается, не от "любителей погудеть", а от Динамо все проблемы в стране

подстилки кротячьи засели в ФФУ и позорят Украину и наш футбол, вряд ли без Суркиса мы финал ЛЧ получили и всякие павелки этим сейчас так кичились
Ахметовские УБЛЮДКИ федерации, Вы хоть слышите сами себя?!
"...представники «Динамо» намагаються затягнути цей процес..." - зачем это надо? Клуб подал жалобу, заплатил бабки, а теперь затягивает процесс?! Нонсенс. Это только ахметовские подстилки могут повернуть все вспять и сделать других крайними, но только не СЕБЯ любимых!!! УРОДЫ!!!