25 січня 2018 15:57

Голы динамовцев помогли сборной Украины U-17 обыграть Грузию на Кубке Развития

Обігравши збірну Грузії, підопічні Олега Кузнецова вийшли до плей-офф турніру з першого місця в групі.

Сьогодні в Мінську юнацька збірна України (футболісти 2001 року народження) провела третій матч групового раунду на турнірі Кубок розвитку. У поєдинку з грузинами синьо-жовті знову забили м'яч у дебюті зустрічі. На 7-й хвилині точним пострілом зі штрафного відзначився Волошин. Після цього українці віддали ініціативу супернику, час від часу проводячи швидкі контратаки. Близьким до успіху був Шулянський, але півзахисник не зміг переграти воротаря суперників. Варто віддати належне і нашому кіперу Нещерету, який не раз рятував команду.

Другий тайм знову почався з атак збірної Грузії, але її азарт на 59-й хвилині загасив Сікан, який вразив ворота після сольного проходу. Втім, грузини за дві хвилини змогли скоротити розрив у рахунку. Однак інтригу на 65-й хвилині вбив Шулянський класним ударом з кута штрафного майданчика. 3:1.


Кубок розвитку-2018

Україна (U-17) — Грузія (U-17) — 3:1 (1:0)

Україна (U-17): Нещерет, Мудрик, Ауссі, Хондак, Ярош, ПІДРУЧНИЙ, Бодня, Надольський (Мельнійчук, 41), Волошин (Желізко, 63), Шулянський (Данилюк, 79), Сікан (Варяник, 71).

Голи: Волошин (7), Сікан (59), Шулянський (65) — Кварацхелія (61).


Перемога у квартеті дозволила збірній України зіграти в матчах за 1—3 місця, найближчий з яких відбудеться 27 січня проти того, хто програє в парі Білорусь — Ізраїль.