20 січня 2018 12:34

Главный тренер "Волыни": "Команда занимает такое место, и это стыдно"

Головний тренер «Волині» на прес-конференції поспілкувався із представниками ЗМІ та фанами клубу.


Про становище команди та оновлення її складу

«Не хочеться повторювати те, що уже казали неодноразово та писали у пресі. Команда займає таке місце і це соромно. При належному фінансуванні, існуючій інфраструктурі та людях, які тут працюють, з такими вболівальниками – це неприйнятно.


Ви бачили ту селекційну роботу, яку ми проводимо. Дехто до неї ставиться скептично. Зважаючи на те, що ми стараємося брати гравців, які пограли хоча б на рівні Першої ліги, її першої п’ятірки, а також футболістів, які грали за кордоном, думаю, що ми виправимо те становище, у якому опинилася команда, а далі ми уже будемо розмовляти про наші плани після нашого другого кола чемпіонату».



Про найближчі плани «Волині»


«20 січня ми їдемо на вісім днів у Щасливе на селекційний збір. У нас є уже підписані гравці, які працюватимуть за одним планом. Разом із ними - 15 потенційних новачків, які братимуть участь у іграх. Ми плануємо зіграти 3-4 гри протягом 21-23 січня. Далі є у нас план на збір у Туреччині і навіть заплановані матчі – 3, 9, 16 лютого. Першу гру проведемо проти естонської «Левадії» або ж угорського клубу, другу – проти команди з першої ліги Данії, третю – проти команди з першої ліги Польщі. Хто поїде на збори до Туреччини – буде відомо уже після київського збору».



Про відносини з фанами клубу


«Ми не збираємося ховатися від уболівальників. Ми будемо старатися і грати для вас. Я не можу пообіцяти, що ми вийдемо і будемо грати для вас «Барселону», але ми будемо віддаватися повністю. І якщо навіть ми десь зіграємо невдало, ми усе одно будемо іти до вас і спілкуватися. У нас будуть відкриті тренування, тому якщо хочете – приходьте навіть на тренування. Нещодавно ми бачили відеоролик, де захисник «Челсі» Давід Луїс побачив прибиральницю команди та обійнявся з нею. Тому така сама повага до будь-кого із працівників клубу та його вболівальників має бути й у «Волині».