18 січня 2018 16:25

"Волынь" может усилиться нападающим "Динамо"

Невдовзі ФК «Волинь» підсилиться ще кількома гравцями, серед потенційних новачків є і футболіст із системи «Динамо». Про це стало відомо під час прес-конференції головного тренера і спортивного директора клубу.


Зустріч із вболівальниками та представниками преси відбулась у четвер, 18 січня, у конференц-залі стадіону «Авангард».

Головний тренер тренер ФК «Волинь» Віктор Богатир разом зі спортивним директором клубу Валентином Кошельником повідомили вболівальникам та пресі, що на тренувальних зборах у Києві, до команди можуть приєднатися нові гравці.

За словами Віктора Богатира, ті гравці, які вже «підписані», грати на цих зборах не будуть. «Наші гравці будуть виконувати інше завдання. Грати будуть тільки потенційні новачки», – зазначив Богатир.

Він додав, що у клубу «на олівці» є 15 гравців, які можуть підсилити команду.

А спортивний директор волинян Валентин Кошельник зауважив: «У цьому списку є і футболісти з Прем`єр-ліги».

Тренер «Волині» розповів, що проблемними позиціями «Волині» залишаються позиції центрального захисника, лівого захисника і нападника. Такі гравці будуть в пріоритеті. Також Віктор Богатир анонсував приєднання до команди голкіпера.

«В нас є молоді гравці на цій позиції, також ми говорили з Недільком, в якого контракт діє до травня, але потрібна конкуренція. Хто буде найсильнішим, той буде грати», – сказав Богатир. Щодо фінансової сторони, то Віктор Кошельник запевнив, що проблем з грошима в клубу немає.