12 січня 2018 15:53

Бывший глава академии "Шахтера" будет работать в "Ворскле"

Добре знаний в Україні та за її межами футбольний тренер та функціонер Олександр Фундерат від сьогоднішнього дня прийнятий на роботу в «Ворсклі» на посаду директора з розвитку та селекції професійного та дитячо-юнацького футболу. Таке кадрове призначення – безумовно важливий крок у розвитку полтавського клубу, впевнені у керівництві «Ворскли». Адже віддано працювати не тільки на сьогодення команди, а й на її майбутнє та майбутнє усього футболу в області – пріоритетне завдання.


- Ми дуже раді, що змогли залучити до своїх лав фахівця такого високого рівня, – розповів прес-службі «Ворскли» перший віце-президент клубу Олег Лисак. – Це, можна сказати, один із найважливіших трансферів для «Ворскли» задля перспективного розвитку клубу. Впевнений, що Олександр Анатолійович принесе дуже багато користі: як для «Ворскли», так і для футболу Полтавщини зокрема.

Олександр Фундерат з 2013 по 2017 очолював академію «Шахтаря». Раніше він працював тренером академії «гірників». Олександр Анатолійович – Заслужений тренер України, який також є лектором Центру ліцензування тренерів ФФУ та членом виконкому Федерації Футболу України та ДЮФЛУ при ФФУ.